1997. aastal sündinud poisid Forte Cupil teised

Rakvere Tarvas/RSK 1997. a sünd poisid Forte CupilBC Tarvas/Rakvere Spordikooli 1997 a.s. poiste võistkond osales laupäeval Tõnis Putko juhendamisel Vinnis peetud Forte Cupil ning tuli kokkuvõttes teisele kohale.

Kuna RSK sPORTKUNDA meeskond oli varem juba teada andnud, et antakse Rakvere poistele loobumisvõit, siis oli Rakvere kossupoistel laupäeval kavas kaks mängu.

Hommikupoolses mängus heideldi Torma Sport SK meeskonnaga, kellega oldi selle hooaja jooksul juba mitmed põnevad korvpallimatšid maha peetud ning seekord õnnestus meie poistel paremus maksma panna tulemusega 64:47 (Rakvere punktitoojad: Mikk 19, Artur 19, Kert 7, Risto 7, Richard 5, Erik 4, Kevin 2, Kiur 1).

Turniiri teises mängus tuli mõõtu võtta BK Sigulda meeskonnaga ning selle mängu lõpuks olid tablool kahjuks Läti poiste võistkonna võitu näitavad numbrid 88:73 (Rakvere punktitoojad: Artur 23, Mikk 21, Risto 16, Kert 5, Richard 4, Kiur 2, Erik 2). Seega kuulusid üldarvestuses Rakvere poistele hõbemedalid ning turniirilt tuldi tagasi II koha karikaga.

BC Tarvas/Rakvere Spordikooli meeskonna kõige väärtuslikumaks mängijaks tunnistati Forte Cupil Artur Arhangelski.

BC Tarvas/Rakvere Spordikooli meeskond mängis Forte Cupil järgmises koosseisus:

 • Jan-Erik Kalmus
 • Mikk Kello
 • Marko Meigas
 • Risto Arumäe
 • Artur Arhangelski
 • Kert Virunen
 • Ken-Kaupo Saaver
 • Richard Kaiva
 • Erik Kaasik
 • Kevin Puuleht
 • Kiur-Thomas Vehmanen

Treenerid: Tõnis ja Priit Putko

<- Tagasi eelmisele lehele