Spordikooli noored korvpallurid osalevad Eesti noorte koondiste tegemistes

Rainer Pastimäe Eesti koondise vormisBC Tarvas/Rakvere Spordikooli mitmed noored korvpallurid osalevad oma vanuseklasside Eesti noortekoondiste treeninglaagrites.

Rakvere poistest osalevad Rainer Pastimäe ja Andri Metsaru U16 noortekoondise treeningkogunemistel, mille lõppeesmärgiks on võimalikult edukalt esineda selle vanuseklassi Euroopa Meistrivõistlusel Makedoonias.

Oma panuse oma vanuseklassi noortekoondise tegemistesse andis mõned nädalad tagasi ka Artur Arhangelski, kui osales Eesti U14 koondisega 03.06-05.06 Riias peetud Balti Matšil.

Andri Metsaru Eesti koondise vormisSoovime omadele poistele edukaid sooritusi ja himukat treenimist, et pääseda noortekoondiste mängijate lõppvaliku hulja ja saada võimalus esindada oma riiki, mis on erakordselt uhke  tunne ning peaks olema iga noore korvpalluri unistus!

<- Tagasi eelmisele lehele