A-klassis jätkati võidukalt

A-vanuseklassi noormeeste (s. 1993 ja hiljem) BC Tarvas/Rakvere Spordikooli II võistkond mängis täna Madis Putko juhendamisel Väike-Maarja Spordihoones A-klassi noormeeste Eesti Meistrivõistluste esiliiga mängus Väike-Maarja/sPORTKUNDA/Kunda Nordic võistkonnaga. Spordikooli poisid suutsid väikemaarjalastest üle olla lõpptulemusega 88:70 (poolaeg 47:40).

Mängu esimestel minutitel lasti Väike-Maarja ametivendadel viskekontsert püsti panna ning jäädi kohe kaotusseisu 2:13, kuid siis said ka spordikooli poisid oma mängu jooksma ning esimese kümneminutilise perioodi lõpuks oli vahe vähenenud minimaalseks, 23:24 veel vastastele. Poolajavileks olime saanud omakorda meie juhtima 7-punktiga – 47:40. Teise poolaja alguses saime korraliku stardiga hästi minema ning suutsime eduseisu mängu lõpuni hoida ja vormistada võidu numbritega 88:70.

BC Tarvas/Rakvere SK II – Väike-Maarja/sPORTKUNDA/Kunda Nordic 88:70 (Mängustatistikat näete SIIT)

<- Tagasi eelmisele lehele