Võituderikas nädalavahetus

Sellel nädalavahetusel pidasid Tõnis ja Madis Putko juhendatavad erinevate vanuseklasside BC Tarvas/Rakvere SK võistkonnad kokku 7 mängu, kus võitjana lahkuti väljakult tervenisit 6 kohtumises. Laupäeval ja pühapäeval olid võistlustules A- ja D-klassi poisid ning laupäeval pidasid oma Eesti Meistrivõistluste mängud B-klassi noormehed.

BC Tarvas/Rakvere SK A-klassi (s. 1994 ja hiljem) poisid tegid nädalavahetuse mängudele võiduka alguse, kui laupäeval alistati Rakveres Rahu Hallis peetud matšis KK Hito/Jõhvi SK II võistkond lõppresultaadiga 95:66 (poolaeg: 42:43). BC Tarvas/Rakvere SK punktiviskajad: Kevin 36, Rainer 18, Risto 12, Aron 9, Karl-Erik 6, Andri 4, Mikk 4, Andres 2, Martin 2, Carl-Peeter 2

Pühapäeval peeti koduetapi teine kohtumine Sillamäe Kaleviga, kelle vastu mängumootor ei tahtnud esimestel minutitel korralikult käivituda, kuid kui soojaks saadi, siis pandi hirmkõva kaitset ning mäng kulges suuremalt jaolt ühe korvi all – hingestatud mäng andis võidu meie poistele numbritega 79:23 (poolaeg 39:11) (Mängustatistikat näete SIIT). Rõõm oli jälle Rakvere võistkonna mänguvormi kandmas näha pikalt vigastuspausilt naasnud Kristjan Suurorgu, kes oli tugevdamas Rakvere poiste eesliini. Ühtlasi kindlustati nende kahe võiduga sellel nädalavahetusel endale oma alagrupi esikoht.

BC Tarvas/Rakvere SK B-klassi (s. 1997 ja hiljem) meeskond pidas oma mõlemad Eesti Meistrivõistluste raames peetud järjekordsed kohtumised laupäeval Kunda Spordihoones, kus oldi kahes mängus vastamisi Ida-Virumaa võistkondadega. Esimeses mängus tuli kahjuks minimaalse vahega tunnistada SK Energia Narva võistkonna nappi paremust, mis kajastus mängu lõppskoorina 64:65 (poolaeg 30:34) (Mängustatistikat näete SIIT).

Kuid see-eest suudeti end rehabiliteerida mängupäeva teise poole vastasseisus Sillamäe Kalevi vastu, kellest käis spordikooli poiste ramm üle 84:27 (poolaeg 59:14) (Mängustatistikat näete SIIT). Sellega kirjutati turniiritabelisse enda kontole ka B-klassi Eesti Meistrivõistluste esiliiga esimene võit.

BC Tarvas/Rakvere SK D-vanuseklassi (s. 2000 ja hiljem) esindusvõistkond naasis kahelt laupäevaselt võistlusmängult Paide Spordihooonest kindlate võitudega, mis toodi ühes endaga paremusega KK Paulus II meeskonna üle 101:12 (poolaeg 52:21) ja KK Pärnu vastu 103:6 (56:4). Pühapäeval suunduti taas Eestimaa südame poole, kus Paide Spordihoones ootas järge mäng KK Paulus esindusvõitkonnaga, keda võideti resultaadiga 61:51 (poolaeg 25:23) (Mängustatistikat näete SIIT).

Soojad tänusõnad kõigile lastevanematele, kaasaelajatele ning meie tegemiste toetajatele, kes aitasid transpordiga, elasite meile kaasa ning andsite omapoolse panuse ilusasse korvpallirikkasse nädalavahetusse!

<- Tagasi eelmisele lehele