Laupäeval kahel tandril

Laupäeval pidasid oma esimese mängu Lääne-Virumaa Karikavõistlustel korvpallis Rakvere Gümnaasiumi võistkond, kus mängivad BC Tarvas/Rakvere SK A-klassi (s. 1994 ja hiljem) poisid Madis Putko juhendamisel. Kahjuks tuli esimeses mängus pärast tulihingelist kõva vastupanu osutamist vastu võtta kaotus numbritega 66:74 (poolaeg 41:37). Kuid sellest pole katki midagi, sest järgmisesse ringi edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes. Hetkel veel järgmise mängu aega kokku lepitud pole. Selleks, et lunastada endale pääs järgmisesse vooru tuleb Hulja meeskond üle mängida vähemalt 8 punktiga. Loodame, et selleks ajaks on vigastusest tervenenud ka mitmed meeskonna jaoks olulised mängumehed.

Rakvere Gümnaasium – Hulja 66:74 (Mängustatistikat näete SIIT)

Teise võistkonanna oli täna võistlushoos BC Tarvas/Rakvere SK B-klassi (s. 1997 ja hiljem) meeskond, kes pidas maha treeningmängu Soome võistkonna Kotka KTP 98`-ga, keda suudeti võita kindlalt 81:49 (poolaeg 44:22).

BC Tarvas/Rakvere SK B - Kotka KTP 98`81:49 (Mängustatistikat näete SIIT)

Suured tänud kõigile lapsevanematele ja pöidlahoidjatele, kes täna meie tegemistele kaasa elasid!

<- Tagasi eelmisele lehele