Kohalikus liigas loobiti vastaste korv palle täis

Rakvere Gümnaasiumi võistkond alistas Lääne-Virumaa Meistrivõistlustel korvpalli esiliigas ülekaalukalt Rakke meeskonna ning pani oma kindla paremuse maksma lõppresultaadiga 127:47 (poolaeg 74:26). Rakvere võistkond tabas terve mängu peale 14 kolmepunktiviset ning neist kogunisti 10 saatis läbi korvpallirõnga Aron Kuusik, kes võistkonna parimana kogus ka 44(!) punkti. Esimesest minutist alates pandi peale agressiivne kaitsemäng ning Rakke võistkonnale ei antud suurt sõnaõigust ei rünnakul ega kaitses. Mänguaega said kõik mänguks ülesantud mängumehed ning enamik neist sai ka silmad pähe. Käesolev võit oli gümnasistidele kolmandaks võiduks käesoleval hooajal ning senimaani ollakse võitnud kõik mängud. Järgmine vastasseis kohalikus liigas on Määri küla võistkonnaga järgmisel laupäeval kell 19.00 Simuna Põhikooli võimlas.

Rakvere Gümnaasium – Rakke 127:47 (Mängustatistikat näete SIIT)

<- Tagasi eelmisele lehele