Hõre rivistus, kuid tihe mäng

Rakvere Gümnaasiumi võistkond pidas täna oma järjekordse mängu Lääne-Viru Meistrivõistluste esiliigas, kui Simuna Spordihoones astuti vastu Simuna Artistioni meeskonnale, kellega sellel hooajal veel kohtutud ei oldud. Kahjuks tuli hõredas rivistuses mänginud gümnasistidel vastaste paremust tunnistada 67:83, kuid selles hoolimata anti vastasmeeskonnale kõva lahing ega midagi neile ei kingitud.

“Meie poisid esitasid südika partii ja nii mõnedki mängumehed panid selles kohtumises endast kõva märgi maha, mis valmistab head meelt. Viimastes kohtumistes üha paremat hoogu koguv Andri Metsaru hoidis tänagi meeskonda pidevalt mängus sees ning ta on kerkinud meeskonna üheks liidriks mitte ainult skooritegemises, vaid ka vaimselt,” oli Madisel põhjust rõõmustada mitmete mängumeeste esilekerkimise ning võistkonna ühtse võitlusvaimu üle.

Rakvere Gümnaasium – Simuna Artistion 67:83 (poolaeg 31:39) Rakvere punktiviskajad: Andri 33, Karl-Erik 11, Ekke 9, Andres 7, Karl-Martin 5, Carl-Peeter 2

<- Tagasi eelmisele lehele