Korvpallide invasioon

BC Tarvas/Rakvere SK II A-klassi (s. 1993 a. ja hiljem) käisid võistlemas A-klassi Eesti Meistrivõistluste esiliiga raames Lõuna-Eestis Parksepa SK/Võru meeskonna vastu, kelle kodusaali korvirõngaid tabas tõeline Rakvere meeskonna mängijate poolt teele saadetud korvpallide invasioon, kui läbi rõnga saadeti 89-punkti jagu palle, seejuures tabades 7- kolmepunktiviset.

BC Tarvas/Rakvere SK võistkonnal õnnestus Parksepa Keskooli võimlas toimunud kohtumises Parksepa SK/Võru kodumeeskonda võita tulemusega 89:75 (poolaeg 43:31).

“Selles mängus leidus palju mängumehi, kes vääriksid personaalselt esiletoomist ning nende mängumeeste mäng nii kaitses kui ka rünnakul oli midagi, mille sarnast see hooaeg varem polegi veel suuresti näha olnud. Kuid tähtsam erinevate mängijate isiklikest esiletõusudest on see, et nii väljakul kui ka väljakuääres oli tunda ühtset meeskonda ning oldi väljas ühise eesmärgi nimel, mis seob ja ühendab kogu meeskonda,” rõhutas Madis peale mitme mängija erilist panust ka meeskonda, kes toetab ja usaldab üksteist vastutust võtma ja endast parimat andma.

BC Tarvas/Rakvere SK – Parksepa SK/Võru 89:75 Rakvere punktiviskajad: Sten-Hendrik 27, Risto 21, Martin K 20, Andri 14, Mikk 6, Martin Õ 1

<- Tagasi eelmisele lehele