Rakvere Spordihall täitub nädalavahetusel noorte korvpalluritega

Spadematron CupTuleval nädalavahetusel, reedest-pühapäevani, toimub Rakveres rahvusvaheline noorte korvpalliturniir Spadematron Cup, mis on mõeldud kuni 12-aastastele ja hiljem sündinud poistele. Tegemist on käesoleval hooajal juba teise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiriga selle vanuseklassi poistele Rakveres. Eelmise, sügisel peetud Rakvere Sügis 2011 korvpalliturniiri, esikoha viis endaga Venemaale St Petersburg National Academy of Basketball (NAB) meeskond, kes tuleb kohale Rakverre võistlema seekordki.

Turniiril osaleb kokku 12 meeskonda nii Eestist kui ka Venemaalt. Lisaks Eesti selle vanuseklassi esinduslikule võistkondade koosseisule pakuvad kodumaa poegadele konkurentsi teada ja tuntud korvpalliklubid ja –koolid Venemaalt – St Petersburg NAB ja St Petersburg Vasiloestrovsky Sports School (VO). St Petersburg NAB on seekord Rakvere turniirile välja pannud koguni kaks meeskonda.

Spadematron Cupil osalevad Eestist peale BC Tarvas/Rakvere SK I ja II võistkonna veel Keila KK, BC Tallinn, BC Rim/TTÜ, KK Viimsi, Rapla KK, Tallinna Reaalkool SK, Salva/Tartu Ülikool. Rahvusvahelist mõõdet annavad turniirile 3 võistkonda Venemaalt Sankt-Peterburist – St-Petersburg NAB 2000 ja 2001 võistond ning varemgi Rakveres turniiril osalenud Saint-Petersburg VO Korraldajaklubi Rakvere Spordikool on samuti välja pannud kaks meeskonda – esindusmeeskonda juhendab spordikooli korvpallitreener Madis Putko ning duubelrivistuse eesotsas jagab poistele õpetussõnu ja mängujuhiseid spordikooli korvpallitreener Tõnis Putko.

Reedel hakkab turniiri esimene mängudepäeva peale juba kell 9.30 ning laupäeval antakse avavile esimestele kohtumistele kell 10.00. Otsustavate kohamängudega tehakse algust pühapäeval 9.30 ning turniiri lõppkulminatsioonina toimub autasuatamine kell 13.30 Rakvere Spordihallis. Kõik mängud kolmel turniiripäeval toimuvad Rakvere Spordihalli kahel korvpalliväljakul.

Korraldajad soovivad tänada turniiri suurtoetajat Spadematron OÜ-d ning sponsoritena on omapoolse õla sündmuse õnnestumusele alla pannud veel ka Rakveres Spordikeskus, Later GR AS, Nurga Keskus, Uus Maa ja Aqva Hotel & Spa.

Turniiri kohta leiate informatsiooni Rakvere korvpallinoorte kodulehelt www.rakverekorvpall.ee ning selle veebilehekülje kaudu on võimalik Teil ennast ka turniiri käiguga kursis hoida.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna mängud alagrupiturniiril:
16.03 9.30 BC Tarvas/Rakvere SK I – KK Viimsi
16.03 12.00 BC Tarvas/Rakvere SK I – Rapla KK

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna mängud alagrupiturniiril:
16.03 9.30 BC Tarvas/Rakvere SK II – St Petersburg VO
16.03 12.00 BC Tarvas/Rakvere SK II – BC Tallinn

Kohtumiseni juba mängusaalis!

<- Tagasi eelmisele lehele