Rakvere Gümnaasiumi võistkonnale väärtuslik võit

Rakvere Gümnaasiumi võistkond kirjutas oma kontosse Lääne-Viru Meistrivõistluste esiliigas käesoleva hooaja 9.-nda võidu, kui kodusaalis alistati pühapäeval Hulja meeskond resultaadiga 75:74. Hulja meeskonnale jäädi karikavõistlustel kahe mängu kokkuvõttes napilt alla ning sellega edasipääsulootused meil ka kustusud. Seekordne võitki tuli läbi suure pingutuse ja läbi võitluse, sest 4 minutit enne mängu lõppu olime 11-punktilises kaotusseisus ning viimaste minutitega tehti 17:5 vahespurt ja tüüriti mäng napilt, kuid kindlalt oma kodusadamasse. “Kiidusõnad poistele võitluslikkuse eest, mis kestis lõpuvileni. See tõi meile selle võidu lõpuks ära,” oli treeneri Madise sõnul võiduretsept seekord selline.

Rakvere Gümnaasium – Hulja 75:74 (poolaeg 35:33) Rakvere punktiviskajad: Kevin 18, Andri 15, Martin 13, Ekke 12, Risto 8, Roger 5, Karl-Martin 4

<- Tagasi eelmisele lehele