Järjekordne võit turniiritabelisse

Rakvere Gümnaasiumi võistkond pidas täna oma selle hooaja 17. kohtumise Lääne-Viru Korvpalli Meistrivõistluste esiliigas, kui Kunda Spordikomplekssi mindi vastamisi ETR Builder/KÜG võistkonnaga, kellele küll esimene poolaeg kahe punktiga kaotati, ent lõpuvileks oli šott meie kasuks +17. Mängulõppskooriks jäi 63:46 Rakvere Gümnaasiumi pallurite kasuks ning ühtlasi oli see neile käesoleva hooaja 11. võiduks 6 kaotuse kõrvale, mis kinnistas nende 4. positsiooni turniiritabelis veelgi.

Rakvere Gümnaasiumi tiimi järgmine kohtumine maakonnaliigas toimub pühapäeval, 01.04, Rakvere Spordihallis, kui kell 16.30 algavas kohtumises pannakse ketsid jalga mänguks Simuna Artistioni võistkonnaga.

Rakvere Gümnaasium – ETR Builder/KÜG 63:46 (poolaeg 19:21) Rakvere punktiviskajad: Kevin 17, Andri 15, Risto 11, Ekke 6, Martin 6, Andres 4, Karl-Erik 2, Karl-Martin 2

<- Tagasi eelmisele lehele