Spordikooli C2 vanuseklassi poisid lõpetasid vahegrupi 8. kohaga

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi (s. 1999 ja hiljem) meeskond lõpetas täna oma Eesti Meistrivõistluste vahegrupimängud, kui Väike-Maarja Spordihoones peeti kaks järelejäänud kohtumist. Päeva kokkuvõtteks saavutati 1 võit ning 1 kaotus, mis tähendab spordikooli poistele vahegrupimängude kokkuvõtteks 8. kohta. Vahegrupimängude 1.-4. koha omanikud lunastasid endale pääsme otse veerandfinaali ning 5.-12. koha saavutanud meeskonnad peavad omavahelistes mängudes välja selgitama ülejäänud 4 Eesti Meistrivõistluste veerandfinalisti.

Tänases hommikuses mängus kaotati KK Viimsi meeskonnale tulemusega 47:65 ning õhtupoolses mängus suudeti ühele kaotusele vastukaaluks saavutada võit BC Rim meeskonna üle resultaadiga 63:44. BC Rim on see meeskond, kellega spordikooli poistel tuleb uuesti vastamisi minna, et selgitada omavahelistes kohtumistes välja kumb meeskond pääseb edasi veerandfinaali. Seeria veeranfinaalikoha eest peetakse 2 võiduni ning seeria esimene mäng peetakse koduhallis, kuid kohtumise kuupäeva pole hetkel veel määratud.

BC Tarvas/Rakvere SK – KK Viimsi 47:65 (poolaeg 29:28) Rakvere punktiviskajad: Erik 12, Kiur 10, Karl 8, Kevin 4, Mehis 4, Karl-Gustav 4, Gervin 3, Kristjan 2

BC Tarvas/Rakvere SK – BC Rim 63:44 (poolaeg 30:17) Rakvere punktiviskajad: Karl-Gustav 17, Kiur 14, Erik 12, Markus 11, Gervin 3, Karl 2, Remi 2

Suured tänud kõigile lapsevanematele, kes täna olid meid abistamas ja toetamas!

<- Tagasi eelmisele lehele