C2-vanuseklassi poisid astusid sammukese veerandfinaalpääsu suunas

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi meeskonda lahutab C2-vamiseklassi Eesti Meistrivõistluste play-offides veerandfinaalipääsust veel ainult üks võit. Koha eest 1/4 finaali mängitakse Tallinnast pärit SK Rim meeskonnaga, keda täna esimeses kohtumises kodusaalis võideti tulemusega 71:48. Kahe võiduni peetava seeria teine kohtumine leiab aset juba homme, kui Tallinna Tööstushariduskeskuses tuleb samale võistkonnale vastu astuda kell 16:00 algavas kohtumises. Kandva osa C2-vanuseklassi meeskonna koosseisust moodustavad eilses Eesti Meistrivõistluste minikorvpalli finaalis Salva/Tartu Ülikooli alistanud ning Eesti meistriks tulnud pallurid, kelle tihe mängudegraafik saab jätku sellel nädalal C2-vanuseklassi otsustavate mängudega. Juhul, kui peaksime jõudma veerandfinaali, siis nendega tehakse algust juba käesoleva nädala kolmapäeval.

BC Tarvas/Rakvere SK – SK Rim 71:48 (poolaeg 26:27) Rakvere punktiviskajad: Erik 15, Marcus 12, Markus 11, Karl-Gustav 9, Karl 6, Kiur 6, Gervin 5, Karl-Leo 4, Kevin 3

<- Tagasi eelmisele lehele