Spordikooli poistele esimeses veerandfinaalmängus võitluslik kaotus

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi (s. 1999 ja hiljem) meeskond pidas täna oma veerandfinaalseeria esimese kohtumise kodumaakonna võistkonna, Virumaa Pallimängude Kooli, vastu, kus tuli virulaste paremust tunnistada resultaadiga 44:70. Mängus jagus spordikooli poiste esituses võitluslikkust, hasarti ja kõva vastupanu, kuid vastaste füüsilistest tugevamate ja jõulisemate mängijate vastu jäi meil rammust väheks.

Koosneb spordikooli C2-meeksonna tuumik aasta noorematest, 2000 a.s., palluritest, kellele oli tänane kohtumine viimase viie päeva jooksul juba kuuendaks kohtumiseks. Mängugraafik on olnud erakordselt tihe ning energianivoo juba päris madalale lamgenud. Kuid sellel nädalal tuleb paljudel 2000 a.s. poistel esindada oma koole koolidevahelisel 3 on 3 turniiril, mille finaalturniir peetakse käesoleva nädala reedel Rakvere Spordihallis. Samal päeval tuleb mängida ka veerandfinaalseeria teine kohtumine, mille toimumiskohaks on Sõmeru Põhikooli võimla ja algusajaks 15:30.

BC Tarvas/Rakvere SK – VPK 44:70(poolaeg 21:42) Rakvere punktiviskajad: Gervin 10, Kiur 8, Erik 7, Marcus 7, Markus 6, Arvan 3, Karl-Leo 2, Karl-Gustav 2

Suured tänud kõigile toetajatele, kes sellel tiheda mängudegraafikuga perioodil leiavad aega meid toetamas käia!

 

<- Tagasi eelmisele lehele