Legendaarsed maakad tulid Eesti meistriks tänavakorvpallis

Legendaarsete maakate meeskondEesti tänavakorvpalli meistrivõistluste viimane etapp peeti Tallinnas Vabaduse väljakul, kus selgusid ka parimad meeskonnad käesoleva hooaja kokkuvõttes. Otsustavale viimasele etapile läksid liidritena P-00 vanuseklassis vastu Rakvere Spordikooli kasvandikest koosnev meeskond Legendaarsed maakad. Finaaletapil, kus üldarvestuses arvesse minevaid punkte jagati selle etapi parematele topelt, võitis Legendaarsete maakate meeskond, kes suutis sellega kindlustada endale kindla esikoha ka Eesti tänavakorvpalli meistrivõistluste üldarvestuses. Legendaarsete maakate võistkond, kes mängis hooaja vältel järgmises koosseisus – Erik Kaasik, Kiur Thomas Vehmanen ja Marcus Merimaa – tulid käesoleva hooaja Eesti täkavakorvpalli meistriteks P-00 vanuseklassis, võites seitsmest kavas olnud etapist kolm, jäädes kahel etapil teiseks, ühel etapil kolmandaks ja korra ka neljandaks.

Kuid medaleid ning poodiumikohti jagus Rakvere Spordikooli õpilastele veelgi. Nimelt Rakvere Spordikooli kasvandikele kuulusid hooaja kokkuvõttes Eesti tänavakorvpalli meistrivõistlustelt pronksmedalid P-94 vanuseklassis, kus võistkond sPORTKUNDA/Kunda Nordic suutis hooaja vältel näidatud stabiilsete esitustega kindlustada endale 3. koha. Hooaja vältel peetud seitmest etapist jäädi kahel etapil teiseks, kolmel etapil kolmandaks, korra neljandaks ning korra ka viiendaks. sPORTKUNDA/Kunda Nordic meeskonnas mängisid hooaja vältel Kevin Täpp, Risto Puur, Taavi Veevo, Georg Tambre ja Siim Anderson.

P-00 vanuseklassi hooaja kokkuvõttes 3 parema meeskonna järjestus ja üldarvestuse punktid:
1. Legendaarsed maakad – 65 punkti
2. Paulus – 46 punkti
3. Viasat – 45 punkti

P-94 vanuseklassi hooaja kokkuvõttes 3 parema meeskonna järjestus ja üldarvestuse punktid:
1. Ida ft. Lasna – 68 punkti
2. Pocius – 61 punkti
3. sPORTKUNDA/Kunda Nordic – 41 punkti

Palju õnne spordikooli õpilastest medalivõitjatele, nende treeneritele, lastevanematele ja kõigile toetajatele!

<- Tagasi eelmisele lehele