Nädalavahetusel näeb Vinnis rahvusvahelist noortekorvpalli

Season Open CupBC Tarvas/Rakvere SK korvpallitreener Märt Raami eestvedamisel korraldatakse 21.-23. septembril Vinni Spordikompleksis 2001. a.s. poistele rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri “Season Open Cup”. Turniiril on kaheksa meeskonna osavõtul pakkumas korraldajaklubi esi- ja duubelmeeskonnale konkurentsi Salva/Tartu Ülikool, Rapla KK, Audentese SK, Kauhajoki, St Petersburg NAB ning BS Kaunas Perkunas.

“Season Open Cupil” võistlustulle asuvad meeskonnad on jagatud kahte alagruppi: A-alagrupis mängivad BS Kaunas Perkunas, BC Tarvas/Rakvere SK I, Salva/Tartu Ülikool ja Kauhajoki ning B-alagrupi moodustavad BC Tarvas/Rakvvere SK II, St Petersburg NAB, Rapla KK ja Audentese SK.

Mängudega tehakse Vinni Spordikompleksis algust reedel kell 13.00, laupäeval ja pühapäeval toimub esimese mängu lahtivise kell 10.00. Autasustamine toimub pühapäeval 14.45.

<- Tagasi eelmisele lehele