Spordikooli A-klassi poisid alustasid võidukalt

BC Tarvas/Rakvere SK A-klassi (s. 1994 a. ja hiljem) meeskond tegi täna oma avalöögi Eesti Meistrivõistlustel, kui kodusaalis võõrustati Salva/Tartu Ülikool II meeskonda. Spordikooli poistel õnnestus kohe avamängus võitudearve avada ja tabelisse 2 võidupunkti kirjutada, kui Salva/Tartu Ülikool II meeskond alistati tulemusega 74:57. Mäng kulges punkt-punkti heitlusena kuni viimase veerandaja alguseni, mil kodumeeskonnal õnnestus vahet üha suurendada. Spordikooli meeskonna poolt oli tegemist meeskondlikult agressiivse ja tõeliselt võitlusliku mänguga, kus võitlust jagus igasse mänguepisoodi ja spordisaali põranda ruutsentimeetrile.

08.10.2012 18:30 BC Tarvas/Rakvere SK I – Salva/Tartu Ülikool II 74:57 (poolaeg 35:32) Rakvere punktiviskajad: Andri 35 (8 tabavat 3p viset), Raimond 14, Kevin 9, Kristjan 6, Martin 5, Mikk 3, Risto 2

Suured tänud kõigile kaasaelajatele ja meie poolehoidjatele, kes meid toetamas käisid!

<- Tagasi eelmisele lehele