Rakveres näeb taas rahvusvahelist noortekorvpalli

26. – 28. oktoobrini korraldab Rakvere Spordikool Rakveres Rakvere Sügis 2012-nimelise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri kuni 12-aastastele ja hiljem sündinud poistele. Turniiril osaleb kokku 16 meeskonda, millest pooled võistkonnad on Eestist ja pooled välismaalt.

BC Tarvas/Rakvere SK noored korvpallurid on koduturniirile välja pannud kaks rivistust – BC Tarvas/Rakvere SK esimest võistkonda juhendab Madis Putko ning teise meeskonna eesotsas istub treeneripingile Tõnis Putko. Peale koduklubi kahe meeskonna on Eestimaa pinnalt tulemas sügisesele korvpalliturniirile Keila KK, Salva/Rock, SK Rim, RSK sPORTKUNDA/Märjamaa, Rapla KK ja Erkmaa KK.

26. – 28. oktoobrini korraldab Rakvere Spordikool Rakveres Rakvere Sügis 2012-nimelise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri kuni 12-aastastele ja hiljem sündinud poistele. Turniiril osaleb kokku 16 meeskonda, millest pooled võistkonnad on Eestist ja pooled välismaalt.

Välismaistest võistkondadest on Rakverre saabumas Venemaalt St Petersburg NAB I, St Petersburg NAB II, St Petersburg VO ja Tserevopetš Sports School No. 3. Soome noortekorvpalli paremikku esindavad Wartti Basket, Muki ja Puhu. Leedu noortekorvpalli on tulemas esindama Panevežys Sports School.

Ühe Rakvere Sügis 2012 korvpalliturniiri korraldaja Priit Putko sõnul on käesoleva turniiri puhul tegemist suurima osalejatearvuga turniirga sellele vanuseklassile, mis siiani koos Madis Putkoga, BC Tarvase meeskonna abitreeneri ja Rakvere Spordikooli korvpallitreeneriga, on Rakveres korraldatud. Priit Putko sõnutsi on põhjust suurt rahulolu tunda just selle üle, et nii mitmeid võistkondi on õnnestunud välismaalt Rakveresse osalema saada ning kuuldused siinsete turniiride heast korraldusest on levimas ka teiselepoole riigipiiri. Turniiride üks eesmärke ongi just pakkuda spordikooli kasvandikele võimalust mängida peale Eesti võistkondade ka välismaa meeskondade vastu ja loodame, et seda eesmärki suudavad täita peale käesoleva turniiri ka tulevikus korraldatavad.

Rakvere Spordihallis tehakse mängudega algust kahel korvpalliväljakul reedel kell 9.00, laupäeval kell 10.00 ja pühapäeval kell 9.00. Lisaks toimuvad reedel veel kaks mängu ka Rahu Hallis, kus pall pannakse mängu vastavalt kell 15.30 ja 16.45. Turniiri ametlik lõpetamine toimub pühapäeval, 28. oktoobril, kell 14.00 Rakvere Spordihallis.

Turniiri korraldajad soovivad tänada toetajaid tänu kelle toetusele saab turniiri korraldamine teoks – täname Teid Eswire OÜ, EG Ehitus AS, Spadematron OÜ, Later GR AS, Virumaa Metsatööstus AS, Liliina OÜ, Würth AS, UusMaa Kinnisvarabüroo OÜ, Rakvere linn, Rakvere Spordikeskus ja Kohala Mõis.

Turniiri kohta leiate rohkem informatsiooni otsides internetiavarustest üles Rakvere korvpallinoorte häälekandja www.rakverekorvpall.ee ning selle veebilehekülje kaudu on võimalik Teil ennast peale Rakvere noortekorvpallis toimuva ka turniiri käiguga kursis hoida.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna mängud alagrupiturniiril:

26.10 09:00 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Wartti Basket

26.10 13:40 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Rapla KK

27.10 12:20 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Tserevopetš Sports School No. 3

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna mängud alagrupiturniiril:

26.10 09:00 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK II – St Petersburg VO

26.10 15:30 Rahu Hall BC Tarvas/Rakvere SK II – Panevežys Sports School

27.10 12:20 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK II – SK Rim

Kohtumiseni mängusaalis!

 

 

 

Rakveres näeb taas rahvusvahelist noortekorvpalli

26. – 28. oktoobrini korraldab Rakvere Spordikool Rakveres Rakvere Sügis 2012-nimelise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri kuni 12-aastastele ja hiljem sündinud poistele. Turniiril osaleb kokku 16 meeskonda, millest pooled võistkonnad on Eestist ja pooled välismaalt.

BC Tarvas/Rakvere SK noored korvpallurid on koduturniirile välja pannud kaks rivistust – BC Tarvas/Rakvere SK esimest võistkonda juhendab Madis Putko ning teise meeskonna eesotsas istub treeneripingile Tõnis Putko. Peale koduklubi kahe meeskonna on Eestimaa pinnalt tulemas sügisesele korvpalliturniirile Keila KK, Salva/Rock, SK Rim, RSK sPORTKUNDA/Märjamaa, Rapla KK ja Erkmaa KK.

Välismaistest võistkondadest on Rakverre saabumas Venemaalt St Petersburg NAB I, St Petersburg NAB II, St Petersburg VO ja Tserevopetš Sports School No. 3. Soome noortekorvpalli paremikku esindavad Wartti Basket, Muki ja Puhu. Leedu noortekorvpalli on tulemas esindama Panevežys Sports School.

Ühe Rakvere Sügis 2012 korvpalliturniiri korraldaja Priit Putko sõnul on käesoleva turniiri puhul tegemist suurima osalejatearvuga turniirga sellele vanuseklassile, mis siiani koos Madis Putkoga, BC Tarvase meeskonna abitreeneri ja Rakvere Spordikooli korvpallitreeneriga, on Rakveres korraldatud. Priit Putko sõnutsi on põhjust suurt rahulolu tunda just selle üle, et nii mitmeid võistkondi on õnnestunud välismaalt Rakveresse osalema saada ning kuuldused siinsete turniiride heast korraldusest on levimas ka teiselepoole riigipiiri. Turniiride üks eesmärke ongi just pakkuda spordikooli kasvandikele võimalust mängida peale Eesti võistkondade ka välismaa meeskondade vastu ja loodame, et seda eesmärki suudavad täita peale käesoleva turniiri ka tulevikus korraldatavad.

Rakvere Spordihallis tehakse mängudega algust kahel korvpalliväljakul reedel kell 9.00, laupäeval kell 10.00 ja pühapäeval kell 9.00. Lisaks toimuvad reedel veel kaks mängu ka Rahu Hallis, kus pall pannakse mängu vastavalt kell 15.30 ja 16.45. Turniiri ametlik lõpetamine toimub pühapäeval, 28. oktoobril, kell 14.00 Rakvere Spordihallis.

Turniiri korraldajad soovivad tänada toetajaid tänu kelle toetusele saab turniiri korraldamine teoks – täname Teid Eswire OÜ, EG Ehitus AS, Spadematron OÜ, Later GR AS, Virumaa Metsatööstus AS, Liliina OÜ, Würth AS, UusMaa Kinnisvarabüroo OÜ, Rakvere linn, Rakvere Spordikeskus ja Kohala Mõis OÜ.

Turniiri kohta leiate rohkem informatsiooni otsides internetiavarustest üles Rakvere korvpallinoorte häälekandja www.rakverekorvpall.ee ning selle veebilehekülje kaudu on võimalik Teil ennast peale Rakvere noortekorvpallis toimuva ka turniiri käiguga kursis hoida.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna mängud alagrupiturniiril:

26.10 09:00 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Wartti Basket

26.10 13:40 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Rapla KK

27.10 12:20 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Tserevopetš Sports School No. 3

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna mängud alagrupiturniiril:

26.10 09:00 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK II – St Petersburg VO

26.10 15:30 Rahu Hall BC Tarvas/Rakvere SK II – Panevežys Sports School

27.10 12:20 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK II – SK Rim

Kohtumiseni mängusaalis!

26. – 28. oktoobrini korraldab Rakvere Spordikool Rakveres Rakvere Sügis 2012-nimelise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri kuni 12-aastastele ja hiljem sündinud poistele. Turniiril osaleb kokku 16 meeskonda, millest pooled võistkonnad on Eestist ja pooled välismaalt.

BC Tarvas/Rakvere SK noored korvpallurid on koduturniirile välja pannud kaks rivistust – BC Tarvas/Rakvere SK esimest võistkonda juhendab Madis Putko ning teise meeskonna eesotsas istub treeneripingile Tõnis Putko. Peale koduklubi kahe meeskonna on Eestimaa pinnalt tulemas sügisesele korvpalliturniirile Keila KK, Salva/Rock, SK Rim, RSK sPORTKUNDA/Märjamaa, Rapla KK ja Erkmaa KK.

Välismaistest võistkondadest on Rakverre saabumas Venemaalt St Petersburg NAB I, St Petersburg NAB II, St Petersburg VO ja Tserevopetš Sports School No. 3. Soome noortekorvpalli paremikku esindavad Wartti Basket, Muki ja Puhu. Leedu noortekorvpalli on tulemas esindama Panevežys Sports School.

Ühe Rakvere Sügis 2012 korvpalliturniiri korraldaja Priit Putko sõnul on käesoleva turniiri puhul tegemist suurima osalejatearvuga turniirga sellele vanuseklassile, mis siiani koos Madis Putkoga, BC Tarvase meeskonna abitreeneri ja Rakvere Spordikooli korvpallitreeneriga, on Rakveres korraldatud. Priit Putko sõnutsi on põhjust suurt rahulolu tunda just selle üle, et nii mitmeid võistkondi on õnnestunud välismaalt Rakveresse osalema saada ning kuuldused siinsete turniiride heast korraldusest on levimas ka teiselepoole riigipiiri. Turniiride üks eesmärke ongi just pakkuda spordikooli kasvandikele võimalust mängida peale Eesti võistkondade ka välismaa meeskondade vastu ja loodame, et seda eesmärki suudavad täita peale käesoleva turniiri ka tulevikus korraldatavad.

Rakvere Spordihallis tehakse mängudega algust kahel korvpalliväljakul reedel kell 9.00, laupäeval kell 10.00 ja pühapäeval kell 9.00. Lisaks toimuvad reedel veel kaks mängu ka Rahu Hallis, kus pall pannakse mängu vastavalt kell 15.30 ja 16.45. Turniiri ametlik lõpetamine toimub pühapäeval, 28. oktoobril, kell 14.00 Rakvere Spordihallis.

Turniiri korraldajad soovivad tänada toetajaid tänu kelle toetusele saab turniiri korraldamine teoks – täname Teid Eswire OÜ, EG Ehitus AS, Spadematron OÜ, Later GR AS, Virumaa Metsatööstus AS, Liliina OÜ, Würth AS, UusMaa Kinnisvarabüroo OÜ, Rakvere linn, Rakvere Spordikeskus ja Kohala Mõis OÜ.

Turniiri kohta leiate rohkem informatsiooni otsides internetiavarustest üles Rakvere korvpallinoorte häälekandja www.rakverekorvpall.ee ning selle veebilehekülje kaudu on võimalik Teil ennast peale Rakvere noortekorvpallis toimuva ka turniiri käiguga kursis hoida.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna mängud alagrupiturniiril:

26.10 09:00 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Wartti Basket

26.10 13:40 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Rapla KK

27.10 12:20 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK I – Tserevopetš Sports School No. 3

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna mängud alagrupiturniiril:

26.10 09:00 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK II – St Petersburg VO

26.10 15:30 Rahu Hall BC Tarvas/Rakvere SK II – Panevežys Sports School

27.10 12:20 Rakvere Spordihall BC Tarvas/Rakvere SK II – SK Rim

Kohtumiseni mängusaalis!

<- Tagasi eelmisele lehele