A-klassi poisid said napi kaotuse

BC Tarvas/Rakvere SK A- (s. 1994 ja hiljem) vanuseklassi meeskond pidas täna oma järjekordse mängu Eesti Meistrivõistlustel, kui koduses Rakvere Spordihallis kohtuti Tyco Raplaga. Esimese veerandaja lõpuks oli kodumeeskond mänginud end 17-punktilisse kaotusesse 11:28. Sama suur vahe püsis ka kuni poolajavileni, ent riietusruumist tagasi tulles hakkasid spordikooli poisid tasapisi punkt-punkti haaval vahet teisel mängupoolel vähendama. Ning kuigi lõpu eel suudeti vahe ainult 1 punkti peale mängida ja meil tekkisid omad võimalused ka juhtohjade haaramiseks, tuli lõpuks vastu võtta ikkagi  3.-punktiline kaotus 76:79.

29.10.2012 BC Tarvas/Rakvere SK – Tyco Rapla 76:79 (poolaeg 29:46) Rakvere punktiviskajad: Andri 23, Kristjan 13, Kevin 12, Rainer 11, Raimond 9, Risto 5, Artur 3

Suured tänud kõigile, kes meile kaasa elamas käisid!

<- Tagasi eelmisele lehele