Spordikooli A-klassi poisid kaotasid Salva/Rock I meeskonnale

BC Tarvas/Rakvere SK A-klassi meeskond pidas esmaspäeval, 12. novembril, koduses Rakvere Spordihallis oma järjekordse kodumängu Eesti Meitrivõistluste raames Salva/Rock I meeskonna vastu. Spordikooli poisid pole suutnud oma võitudearvet kasvatada pärast avaringi võitu ning turniiritabelisse võitudereale ei õnnestunud seegi kord lisa kirjutada. Salva/Rock I meeskonna paremust tuli mängu lõpuks tunnistada tulemusega 49:65. Spordikooli meeskonna koosseisus ei teinud kaasa mitmed mängumehed, kes on erinevate vigastuste ja haigustega kimpus, ent mitmetegi mängumeeste sooritustega, kes selles kohtumises platsile said, võib rahule jääda. A-klassi poiste järgmine mäng Eesti Meistrivõistel toimub 19. novembril kell 17:15 Tallinnas, kui sealses Tiit Soku KK Spordihoones minnakse vastamisi Tiit Soku KK-ga.

12.11.2012 18:30 BC Tarvas/Rakvere SK – Salva/Rock I 49:65 (36:46) Rakvere punktiviskajad: Kevin 19, Mikk 11, Raimond 9, Kristjan 5, Risto 3, Artur 2

<- Tagasi eelmisele lehele