Spordikooli C1-vanuseklassi meeskondade edukas laupäev

Laupäeval olid oma järjekordseid Eesti Meistrivõistluste mänge mängimas mõlemad BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi (s. 1999. a ja hiljem) meeskonnad. Esimene meeskond võõrustas koduetapil Rahu Hallis Erkmaa KK ja Salva/Rock meeskondi ning teine rivistus sõitis oma mängudele naabermaakonda Ida-Virumaale, kus Sillamäe Spordihoones kohtuti kahe Ida-Virumaa meeskonnaga – KK Hito/Jõhvi ja Sillamäe Kaleviga.

Ei ole just tavapärane, et C1-vanuseklassi poisid kahe mängu peale peaaegu 200 punkti täis loobivad, ent spordikooli esimesel mansal täna sellest palju puudu ei jäänud. Tänastes kohtumistes Erkmaa KK ja Salva/Rock meeskondadega tuli kord suureskoorilises mängus võit vastu võtta esmalt nimetatu üle ning teises kohtumises viskasid spordikooli poistest mõne korvi enam tartulased.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond alustas oma päeva hommikuse kohtumisega Erkmaa KK meeskonna vastu, kus spordikooli poistele kogunes vigu sellise kiirusega, et lihtne aritmeetika näitas juba seda, et sellise tempoga vigu tehes võib hakata mehi nappima. Mängu lõpuks langes spordikooli meeskonnast pingile koguni 6 mängumeest ning kuna vahetusmehed said otsa, siis lõpetatigi mäng neljakesi. Kui esimese veerandaja järel oldi taga 14:22, siis poolajaks mängiti end ette 49:36. Teine poolaeg algas spordikooli poiste jaoks hästi ning kolmanda kümneminutilise perioodi järel oldi oma eduseisu suurendatud veel 5 punkti võrra. Viimane veerandaeg mängiti suuresti nende meestega, kellel vigadelimiit veel täis polnud saanud, kuid mängu suudeti kenasti üleval hoida ja mängu lõpuks olid tablool rõõmustavad numbrid spordikooli meeskonna jaoks – 101:83. Mängu jooksul tabasid rakverlased 3-punktikaare tagant kokku 17 korral.

Ent teises kohtumises Salva/Rock meeskonnaga pandi algusest saati mõlemalt poolt palle korvi sellise hooga, et tekkis vahepeal juba hirm, et Rahu Halli korvpallirõngaste võrgud mängu lõpuks läbi kuluvad. Seda aga ei juhtunud, ent kahe meeskonna peale saadeti neist rõngastest läbi üle 200 punkti jagu palle. Mängu lõppseis kahjuks meie poolt vaadatuna 94:112, ent poisid andsid endast kõik ja pingutasid endast välja maksimumi. Juba poolajaks kasvas skoor väga kiiresti, ent kahjuks kasvatasid seda kiiremini tartulased ning poolajaskooriks meie poolt vaadatuna 47:60. Enamus rammu jäi esimesse kohtumisse ning teise kohtumise lõpus hakkas energiat nappima. Päeva kokkuvõtteks võib öelda, et kaks sellist tublit ja resultatiivset mängu teha ja saada tabelisse juurde veel ka 1 võit , on igati tubli saavutus.

BC Tarvas/Rakvere SK teine rivistus tegi tegusid Sillamäel ning võttis seal kaks olulist võitu, arvestades võitlust esiliiga Final Fouri pääsemise nimel. Esimeses kohtumises mängiti KK Hito/Jõhvi vastu ja see mäng võideti kindlalt 80:50. Juba poolajaks oldi end eduseisus pallitud 39:22. Teine kohtumine Sillamäe Kaleviga oli paras thriller, kus napi paremusega suutsid lõpuks mängu enda kasuks pöörata spordikooli meeskonna mängumehed 46:44. Mõned minutid enne mängu lõppu oldi veel 7-punktilises kaotusseisus, kuid suudeti end sellest välja mängida. Selles kohtumises tabas hea protsendiga kolmese kaare tagant Karl, kes kokku kostitas vastaseid viie 3-punktiviskega.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna mängude tulemused:
19.01.2013 12:30 BC Tarvas/Rakvere SK I
– Erkmaa KK 101:83 (poolaeg 49:36) Punktiviskajad: Erik 34 (4 3-p), Kiur 22 (6 3-p), Karl-Gustav 17, Markus 12, Arvan 10, Gervin 3, Marcus 3, Mehis 3
19.01.2013 15:00 BC Tarvas/Rakvere SK I
- Salva/Rock 94:112 (poolaeg 47:60) Punktiviskajad: Erik 23, Markus 22, Kiur 13, Erki 9, Gervin 7, Marcus 6, Mehis 6, Arvan 3, Karl-Gustav 3

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna mängude tulemused:
19.01.2013 12:00 BC Tarvas/Rakvere SK II
- KK Hito/Jõhvi 80:50 (poolaeg 39:22) Punktiviskajad: Tristan 17, Remi 13, Kristjan 12, Karl 12, Margus 11, Hanti 5, Eduard 2, Aaron 2, Karl-Leo 2, Rainis 2, Timo 2
19.01.2013 15:00 BC Tarvas/Rakvere SK II
– Sillamäe Kalev 46:44 (poolaeg 19:24) Punktiviskajad: Tristan 19, Karl 15, Margus 6, Hanti 4, Eduard 2

Suured tänud kõigile lapsevanematele ja kaasaelejatele, kes meid mängudel toetamas käisid!

<- Tagasi eelmisele lehele