Spordikooli B-klassi poistele kõvast võitlusest hoolimata kaotus

BC Tarvas/Rakvere SK B-klassi (s. 1997 ja hiljem) meeskond võõrustas täna kodusaalis, Rakvere Spordihallis, KK Hito/Jõhvi meeskonda. B-klassi poistele oli tegemist 2013. aasta esimese ametliku mänguga. Mängu alguses jäädi kohe 0:9 kaotusseisu ning teise veerandaja keskpaigaks oli vastaste edu paisunud juba 22-punktiliseks. Mängu algstaadiumis ei tahtnud kodumeeskonna pallid kolmese joone tagant tabada, ent mida mäng edasi, seda enam läbisid ka spordikooli poiste pallid korvirõnga. Esimese poolaja lõpus mängit vahet tagasi ja jõuti 12 punkti peale. Teine poolaeg kulges punkt-punkti heitluses, kus rakveralsed mängisid vahe mitmel korral 4-6 punkti peale. Kuigi õnnestus vastastele anda kõva lahing ja võideldi mängu lõpuni võidu eest, tuli lõppkokkvuõttes tunnistada vastaste paremust 66:72.

23.01.2013 17:30 BC Tarvas/Rakvere SK B – KK Hito/Jõhvi 66:72 (poolaeg 31:43) Punktiviskajad: Artur 27, Raiko 16, Mikk 10, Kert 9, Karl 2, Jan-Erik 2

Suured tänud kõigile, kes meile täna kaasa elamas käisid!

<- Tagasi eelmisele lehele