A-klassi poiste visa ponnistus sai väärilse tasu

BC Tarvas/Rakvere SK A-vanuseklassi meeskond mängis esmaspäeval Rakvere Spordihallis Tallinnast külla sõitnud Tiit Soku KK meeskonnaga. Spordikooli poistel õnnestus pärast mitut nappi kaotust saada seekord väärt võit juurde oma turniiritabelisse.

Mäng algas rakverlaste poolt väga hea kaitsetööga ning esimese veerandaja lõpuks olid tallinlased visanud vaid 12 punkti meie poiste 20 vastu. Ka teine veerandaeg kulges meie poiste väikse initsiatiiviga ning poolajaks olid meie poolt vaadatuna ednumbrid 39:29. Teise poolaja algus oli Tiit Soku KK meeskonna päralt, kes suutis mängida välja viigiseisu 45:45, ent pärast seda tegid omaltpoolt väikese vahespurdi rakverlased. Ning sealt edasi kuni lõpuminutiteni hoidsid spordikooli kasvandikud kogu aeg väikest edumaad. Kuigi mängu viimastel hetkedel andis väheste mängumeestega läbi ajama pidanud spordikooli poiste väsimus mängupildis tunda, suudeti võtta visa võitluse tulemusena väga väärtuslik võit resultaadiga 71:70.

11.02.2013 18:30 BC Tarvas/Rakvere SK - Tiit Soku KK 71:70 (poolaeg 39:29) Punktiviskajad: Martin 27, Risto 18, Kevin 10, Kristjan 7, Rainer 4, Mikk 3, Karl-Erik 2

<- Tagasi eelmisele lehele