Spordikooli C1-vanuseklassi teise meeskonna kurss on paigas

BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi teine meeskond mängis täna Kunda Spordikompleksis otsustava kohtumise RSK sPORTKUNDA meeskonnaga. Tänane kohtumine otsustas alagrupis esikoha saatuse. Kuna tänasest kohtumisest väljas võitjana Rakvere meeskond, siis tähendas see ka neile oma alagrupis esimest kohta ning juba hooaja 12.-ndat järjestikust võitu. Alagrupiturniiri lõpuni on jäänud pidada kaks kohtumist ning need mängitakse järgmisel laupäeval Tartus.

Tänases kohtumises kasvas skoor mõlemalt poolelt vägagi vaevaliselt, kuid esimesel poolajal suutsid mõlemal veerandajal vastastest enam palle korvi sopsata rakverlased. Poolajaks olime eduseisusus 28:22. Veelgi napimalt kasvas punktiarve meeskondadel kolmandal veerandajal, mille kundalased võitsid kokkuvõttes 11:8.

Viimasele ja otsustavale veerandajale mindi vastu spordikooli poiste 3-punktilises eduseisus 36:33. Kumbki meeskond ei saanud kogu kohtumise jooksul turvalist eduseisu ning mängu võitja saatus otsustati lõplikult viimastel minutitel. Nendel hetkedel olid kindlamad ja resultatiivsemad meie meeskonna mängumehed ning kohtumine kallutati lõpuks enda kasuks 51:44. Ponnistuste eest tasuks võit pingelisest kohtumisest ning sellega kindlustati endale kaks vooru enne alagrupiturniiri lõppu oma alagrupi esikoht.

21.02.2013 16:30 BC Tarvas/Rakvere SK II - RSK sPORTKUNDA 51:44 (poolaeg 28:22) Punktiviskajad: Karl 21, Tristan 9, Kristjan 8, Eduard 7, Karl-Leo 5, Margus 1

Suured tänud kõigile lapsevanematele, kes meid transpordiga aitasid ning meile kaasa elasid!

<- Tagasi eelmisele lehele