C1-vanuseklassi teine meeskond võttis alagrupiturniirist välja maksimumi

BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi teine meeskond mängis täna alagrupiturniiri viimased kaks kohtumist Tartus Tartu Ülikooli Spordihoones, kus kohtuti Salva/Rock II ning Viljandi Spordikooli meeskondadega. Spordikooli meeskonna jaoks oli tegemist alagrupiturniiri viimaste kohtumistega ning ka pärast tänast kahte kohtumist jätkatakse Eesti Meistrivõistluse alagrupiturniiril täiseduga. Tänased võidud tähendasid seda, et spordikooli poisid jäid enda alagrupis kindlalt esimeseks, alistades oma vastased kõigis neljateistkümnes kohtumises.

Esimene kohtumine oli kohe võõrustajate, Salva/Rock II meeskonnaga, kelle vastu mängiti end juba poolajaks eduseisu 39:24. Teine poolae mõõdus veelgi korviderohkemalt ning oma punktiskoori täiendasid kiiremini rakverlased, kes kohtumise lõpuvileks said kokku 93 punkti vastaste 63 vastu. See tähendas Rakvere poistele kokkuvõttes võitu numbritega 93:63.

Teises kohtumises Viljandi Spordikooli meeskonna vastu mindi kohe täis hooga peale ning poolajaks olid numbrid meie kasuks 50:24. Teine poolaeg oli juba lõpunumbrite vormistamise küsimus ning mängukellal mänguaja lõppedes olid meie poisid võitnud kindlalt 95:54. Rakvere poisid pääsesid oma algrupi võitjatena Final Four turniirile, kuid veel pole selge, millal toimuvad otsustavad Final Four-i mängud ning kellega minnakse vastamisi poolfinaalis.

02.03.2013 11:00 BC Tarvas/Rakvere SK II - Salva/Rock II 93:63 (poolaeg 39:24) Punktiviskajad: Tristan 22, Kristjan 16, Karl 12, Hanti 9. Tanner 7, Remi 7, Marek 5, Eduard 4, Rainis 3, Karl-Leo 3, Margus 3, Raido 1, Timo 1
02.03.2013 12:30 BC Tarvas/Rakvere SK II – Viljandi Spordikool 95:54 (poolaeg 50:24) Punktiviskajad: Karl-Leo 15, Timo 13, Margus 11, Karl 10, Kristjan 8, Tristan 8, Hanti 6, Remi 6, Eduard 5, Rainis 2, Aaron 4, Raido 1

Suured tänud kõigile, kes käisid meile täna kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele