Ka C1-vanuseklassi esimene meeskond oli nädalavahetusel võidukas

BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi esimene meeskond mängis pühapäeval Rakvere Spordihallis oma alagrupiturniiri kaks viimast kohtumist. Mõlemas tänases kohtumises suudeti olla võidukad ning lõppkokkuvõttes jäi alagrupitrurniiril meie poiste saldoks 18 mängust 7 võitu ja 11 kaotust. Kuna osad mängud on veel teistel meeskondadel hetkeseisuga pidamata, siis ei ole lõplikult selge meie meeskonna positsioon alagrupiturniiri mängude järel. Kuid hooaeg jätkub nüüd edasi vahegrupimängudega, mille kohta anname Teile informatsiooni seejärel, kui vastased ja mängude ajakava on selgunud.

Päeva esimese kohtumise algusminutid SK Rim meeskonna vastu olid meie jaoks meeldivad, kuid esimese veerandaja lõpuminutitel lasime vastastel dikteerida mängu ja jäime esimese 10-minutilise mängu järel kaotusseisu 18:25. Kuigi teine veerandaeg kulges punkt-punktis ning suutsime 1-punktiga veerandaja võita, olime ikkagi poolajavile kõlades kaotusseisus 30:36. Kuid riietusruumist tulid spordikooli kasvandikud hoopis uue hingamise ja hingestatusega ning kolmas veerandaeg meile 25:16. Viimasel veerandajal pandi veelgi kõvem kaitse vastastele peale ning seegi veerandaeg kuulus meile, sedapuhku seisuga  22:11. Ühtlasi olime võitnud ka kogu kohtumise seisuga 85:71.

Pärastlõunane kohtumine BC Kalev/Viasat vastu algas Rakvere poiste agressiivse kaitsega ning esimese kümne minutiga visati meile 11 punkti ning ise suutsime palle korvist läbi ajada 21 punkti jagu. Teise veerandaja aga võitsid tallinlased ning poolajaks jäi meie edust alles 36:30. Peab tõdema, et ka selles kohtumises oli riietusruumis käimisest kasu, sest nii kolmandal kui ka neljandal veernadajal lasime vastastel endale visata vaid 8 punkti. Ise suutsime vastata vastavalt 26 ja 24 punktiga. See tähendas meie poiste jaoks võidunumbreid 86:46. Kahtlemata selle kohtumise üheks iseloomustavaks sõnaks on meeskonnamäng, mida näitavad vastastel visata lastud punktite arv ning tõik, et meie meeskonnast olid kõik 12 mängumeest resultatiivsed.

03.03.2013 12:00 BC Tarvas/Rakvere SK I – SK Rim 85:71 (poolaeg 38:44) Punktiviskajad: Karl-Gustav 19, Erik 14, Markus 12, Marcus 12, Maiki 9, Kiur 9, Hendry 8, Kevin 2
03.03.2013 15:00 BC Tarvas/Rakvere SK I - BC Kalev/Viasat 86:46 (poolaeg 36:30) Punktiviskajad: Erik 20, Markus 15, Marcus 9, Karl-Gustav 7, Kevin 6, Kiur 5, Hendry 5, Erki 5, Maiki 4, Mehis 4, Gervin 3, Arvan 3

Suured tänud kõigile, kes käisid täna meile kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele