B-vanuseklassi poisid lõpetasid alagrupiturniiri 7. kohaga

BC Tarvas/Rakvere SK B-vanuseklassi meeskond pidas täna oma viimased kaks kohtumist Eesti Meistrivõistluste alagrupiturniiril. Kuigi täna mõlemas pingelises kohtumises võidulisa ei tulnud, lõpetati alagrupiturniir kokkuvõttes 7. kohaga saades saldoks 18 mängust 6 võitu ning 12 kaotust. 7. koht tähendab seda, et vahegrupiturniiri esimese vooru mängud peetakse Rakveres Rakvere Spordihallis, kuid hetkel pole veel mängudegraafik paigas.

Hommikupoolses kohtumises mindi vastakuti kodu maaskonna meeskonna VPK-ga, kelle vastu esimese veerandaja lõpuks oldi eduseisus 23:19. Kuigi 2. veerandajal said 3 punkti enam VPK meeskonna pallurid, võitsime ikkagi poolaga 1-punktiga 46:45. Kolmas veerandaeg jätkus võrdsete kohtumisena seni kuni veerandaja keskpaiku vilistati välja vigadega üks Rakvere meeskonna põhimehi ning sealt tuli sisse ebakindlus ja jäime veernadaja lõpuks kaotusseisu 74:63. Kuigi 4. veerandaja alguses vilistati vigadega veel üks Rakvere meeskonna tugitalasid välja, võtsid spordikooli meeskonna poolt mängu jäänud poisid vahet vastastega väiksemaks. Mängu lõpuks jäi vastastel eduseisu alles vaid 6 punkti jagu 82:88.

Teises kohtumises Salva/Rock I meeskonna vastu oli mõndadel poistel tegemist juba päeva jooksul kolmanda kohtumisega, sest vahepealse puhkepausi asemel tuli tugevdada spordikooli A-vanuseklassi meeskonna ridu. Esimese veerandaja järel juhtisime 22:14, ent teine veerandaeg korvide viskamine sellise tempoga ei jätkunud. Jäime poolajaks kaotusseisu 29:38. Teine poolaeg möödus punkt-punktis ning vahe pendeldas kord ühele, kord teisele poole mõne punkti jagu. Kuigi spordikooli poisid omasid mitmeid võimalusi mängus initsiatiiv haarata ning mängu tagasi tulla, olid seekord kindlamad lõpuks Tartu mängumehed ning võtsid võidu 75:65.

09.03.2013 11:00 BC Tarvas/Rakvere SK – VPK 82:88 (poolaeg 46:45) Punktiviskajad: Artur 31, Raiko 15, Mikk 14, Marko 7, Kert 6, Risto 6, Jan-Erik 3
09.03.2013 17:00 BC Tarvas/Rakvere SK – Salva/Rock I 65:75 (poolaeg 29:38) Punktiviskajad: Artur 16, Mikk 14, Risto 12, Raiko 11, Marko 7, Jan-Erik 3, Kert 2

Suured tänud kõigile, kes käisid täna meile kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele