C2-vanuseklassi poisid kindlustasid vahegrupiturniiri esikoha

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi meeskond mängis oma vahegrupiturniiri viimase mängu neljapäeval, 28. märtsil, algusega kell 15:30 Rakveres Rahu Hallis BC Kalev/Viasat meeskonna vastu. Mängus polnud rohkem ega vähem, kui Rakvere poiste jaoks vahegrupiturniiri esikoht oma alagrupis ning Rakveres õigus korraldada Final Four turniiri sellel aastal Rakveres. Spordikooli poisid suutsid mõlemad eesmärgid täita võttes BC Kalev/Viasat meeskonna vastu raske võidu tulemusega 61:59.

Mäng algas Rakvere poiste jaoks hästi, 1. veerandaeg mängiti vastasega kogu aeg punkt-punktis ning esimesele lühemale mõttepausile mindi meie poiste eduseisul 20:18. Kuid teisel veerandajal jäid kodusaali korvid omadele poistele võõraks ning jäime poolajapausiks kaotusseisu 23:31. Raskest seisust aga tuldi auga välja, kui 3. veerandaja skoor oli meie poiste jaoks edunumbreid näitav 20:6 ning enne viimast veerandaega juba juhtisime 43:37. Viimane veerandaeg aga läks väga pingeliseks, sest vastased võtsid järgi ning viimastele mänguhetkedele mindi vastamisi veel viigiseisul 59:59. Kuid õnneks suutsid meie poisid oma viimasel rünnakul tabada 2-punkti viske, millele vastased enam vastata ei suutnud ning väärt võit läbi kõva võitluse kuulus Rakvere poistele lõppresultaadiga 61:59.

Nelja parima meeskonna osavõtul BC Tarvas/Rakvere SK poolt korraldatav C2-vanuseklassi Eesti Meistrivõistluste Final Four toimub 04.-05. mail Rakveres.

28.03.2013 15:30 BC Tarvas/Rakvere SK - BC Kalev/Viasat 61:59 (poolaeg 23:31) Punktiviskajad: Erik 32, Erki 8, Kiur 7, Karl 4, Marcus 4, Gervin 3, Hanti 2, Arvan 1

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele