Nädalavahetus täis senise hooaja tähtsamaid mänge

BC Tarvas/Rakvere SK kolme vanuseklassi meeskondi on sel nädalavaetusel ees ootamas ühed hooaja tähtsamad kohtumised, kus jagatakse nii medalikohti kui ka edasipääse vahegrupumängudele ja veerandfinaali. Esimesena teeb mängudega algust BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi teine meeskond, kes Tiit Soku KK spordihoones toimuval esiliiga Final Four turniiril läheb laupäeval kell 12:30 algavas poolfinaalkohtumises vastamisi Haabersti SK meeskonnaga. Selle mängu võitja tagab endale koha õhtusesse kell 17:30 algavasse finaali ning kindlustab koha järgmisel nädalal algavatele Eesti Meistrivõistluste C1-vanuseklassi eliidi vahegrupimängudele. Poolfinaalide kaotajad mängivad kell 14:30 pronksikohtumise.

Laupäeval on otsustavad vahegrupi teise ringi mängud algamas ka BC Tarvas/Rakvere SK A-vanuseklassi meeskonna jaoks, kes esimese ringi mängud Rakveres suutis läbida puhaste paberitega. Täna ollakse Tabasalu Spordihoones kell 15:30 algavas matšis minemas vastakuti Saaremaa meeskonna SK Vesse/Saaremaa SK-ga. Homme on poistel mängida vaja veel kaks kohtumist, kus kell 11:30 mängitakse Tabasalu Spordihoones KK Pärnu/Fameroni meeskonnaga ning samas spordihoones 15:30 vahegrupietappi võõrustava Tabasalu PK/Kohila SK meeskonnaga. Vahegrupiturniiri esikohameeskond saab endale õiguse jätkata mängudega Eesti Meistrivõistluste A-vanuseklassi eliidi veerandfinaalmängudes.

Kolmandaks vanuseklassiks, kes peab sellel nädalavahetusel tähtsaid mänge, on B-vanuseklassi meeskond, kellel on pühapäeval koduses Rahu Hallis vaja pidada vahegrupiturniiri esimese ringi mängud. Hommikupoolikul kell 11:00 algavas kohtumises minnakse kokku Erkmaa KK meeskonna ning kell 17:00 Salva/Rock I meeskonnaga.

Kõik omadele kaasa elama ning hoiame poistele pöialt!

<- Tagasi eelmisele lehele