C2-vanuseklassi poisid on ühe võidu kaugusel kodusest Final Four turniirist

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi poiste meesknna jaoks jõuavad kätte hooaja tähtsaimad mängud ning esimeses neist ehk kahe võiduni peetava veeranfinaali avakohtumises United Loggers Rapla vastu saadi võidukas lähe. Rapla meeskond alistati spordikooli meeskonna poolt laupäeval Rakveres Rahu Hallis kell 17:00 alanud kohtumises 61:28.

Kohtumises suudeti algusest saati kohe panna vastased kõva pressingu alla ning oma kaitse saadi hästi tööle, mis tõi avaveerandi võidu 20:2 ning aitas eduseisu hoida poolajaks 24:11 peal. Kuigi teisel poolajal said ka vastased enam korve kui mängu esimesel poolel, siis omaltpoolt suutsid kodusaalis mänginud spordikooli kasvandikud oma rünnakuhooga samuti veelgi parandada. Teise poolaja võitsid kokkuvõttes spordikooli noored kossupoisid 37:17 ning seega kogu kohtumise 61:28. Veerandfinaal mängitakse kahe võiduni ning võitja kindlustab endale koha Rakveres 04.-05. maini peetavale Final Four turniirile.

20.04.2013 17:00 BC Tarvas/Rakvere SK – United Loggers/Rapla 61:28 (poolaeg 24:11) Punktiviskajad: Marcus 14, Erik 12, Erki 11, Karl 6, Gervin 5, Mehis 5, Kiur 3, Arvan 2, Rainis 2, Hanti 1

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele