Noored tarvad kordasid meeste meeskonna saavutatut

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi meeskond võitis teisipäeval Rapla Spordihoones peetud Eesti Meistrivõistluste veerandfinaalide teises kohtumises kodumeeskonna United Loggers Rapla meeskonna tulemusega 55:50. Selle võiduga kordasid noored tarvad BC Tarvase meeste meeskonna eelmisel reedel saavutatut, kui samuti sammuti Eesti Meistrivõistluste veerandfinaalist edasi Eesti hetke nelja parima meeskonna sekka mängima kõige kirkamatele medalitele. Selle võiduga kindlustas spordikooli C2-vanuseklassi meeskond endale koha 04.-05. maini Rakveres peetavale Final Four turniirile, kus poolfinaalis kohtutakse nagu eelmisegil aastal BC Kalev/Viasat meeskonnaga.

Mäng algas äärmiselt tagasavägiselt ning esimene veerandaeg mängiti viiki 9:9. Teine veerandaegki kummalegi meeskonnale suurt eduseisu ei toonud ja poolajavileks olid meeskonnad võrdselt 22 punkti visanud. Viigiseisult poolajapausilt tulles suutsid Rakvere poisid enda paremuse esimest korda kolmanda kümneminutilise mänguajaga maksma panna ja võitsid veerandaja 19:11. See andis enne otsustavat veerandaega 8-punktilise eduseisu 41:33. Kuigi viimane veerandaeg kuulus lõpuks 3-punktilise paremusega Rapla meeskonnale, olid spordikooli poisid eesmärgi täitnud. Mäng oli võidukalt tüüritud lõpuni ning sellega kindlustatud endale neljandat hooaega järjest koht Eesti nelja parema meeskonna hulgas.

23.04.2013 17:30 BC Tarvas/Rakvere SK – United Loggers Rapla 55:50 (poolaeg 22:22) Punktiviskajad: Erik 14, Marcus 13, Kiur 10, Gervin 6, Mehis 5, Karl 3, Arvan 2, Hanti 2

Kõik 04.-05. maini Rakveres peetavale Eesti Meistrtivõistluste C2-vanuseklassi Final Four turniirile omadele kaasa elama!

<- Tagasi eelmisele lehele