C2-vanuseklassi poisid mängivad kullale

BC Tarvas/Rakvere SK C2-vanuseklassi meeskond mängis täna Sõmeru Põhikooli võimlas kell 13:00 alanud kohtumises Eesti Meistrivõistluste poolfinaalmängu raames BC Kalev/Viasat meeskonnaga, et välja selgitada homne finalist. Spordikooli meeskond võitis mängu kokkuvõttes 60:40 ning kindlustas ühtlasi selle võiduga endale koha pühapäeval kell 14:00 Rahu Hallis algavasse finaali, kus kõige kirkamatele medalitele mängitakse koos Erkmaa KK meeskonnaga.

Spordikooli poisid said BC Kalev/Viasat meeskonna vastu ette poolajaks 10-punktiga 28:18. Kuigi teise poolaja alguses said paremini minema vastased ja vähendasid vahe 4-punkti peale, oli meie poistel vastus vastaste vahespurdile olemas. Mida mänguaeg edasi, seda paremini said Rakvere kossuau kaitsnud poisid mängu käima. Lõpuvile kõlades oli tabloole mängu lõppseisuks märgitud 60:40 võit BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnale. Tänase poolfinaalkohtumise detailset statistikat näete vajutades SIIA.

Nii et pühapäeval kell 14:00 kõik Rakveres Rahu Halli Eesti Meistrivõistluste finaali vaatama BC Tarvas/Rakvere SK ja Erkmaa KK vahel!

Suured tänud kõigile, kes käisid meile täna kaasa elamas ning meid toetamas!

<- Tagasi eelmisele lehele