Hooajaks ettevalmistus jätkus järjekordsete sõpruskohtumistega

BC Tarvas/Rakvere SK 1997.-2000. a.s. ja 1995.-1997. a.s. poiste meeskonnad kohtusid reedel Rahu Hallis ja Rakvere Spordihallis Soomest Rakveresse laagrisse tulnud EBT meeskondadega. Esimene kohtumine Rahu Hallis oli nooremate pallipõrgatajate päralt ning Rakvere poisid suutsid võita oma kohtumise tulemusega 76:50. Spordikooli kasvandikud läksid poolajaks mängu juhtima juba 45:28 ning suurendasid teisel poolajal eduseisu veelgi. Mänguaega ja -võimalust jagus kõigile ning enamik väljakul käinutest said ka isikliku punktiarve avatud.

Teises kohtumises oli esimest korda pärast suvist ettevalmistust väljakule tulnud Rakvere Spordikooli kõige vanemad kasvandikud, kellel sünniaastaks 1995-1997. Kohtumine EBT meeskonna vastu kulges võitluslikult ja tasavägiselt ning mõlema võistkonna mängijate mängust oli näha füüsilist head konditsiooni. Spordikooli poisid läksid pikemale puhkepausile pärast esimest poolaega eduseisul 31:27. Kui teist poolaega oli mängitud vaevalt mõned minutid, juhtus lauapallivõitlusesse minnes vastasmeeskonna mängijaga tõsine õnnetus. Maandudes jäi tal jalg valesse asendisse ning see põhjustas jalaluumurru. Kohale oli vaja kutsuda kiirabi ning mõlema meeskonna esindajad pidasid targemaks mäng katkestada pärast niivõrd tõsist õnnetust. Soovime siinkohal vastasmeeskonna vigastada saanud mängijale kiiret paranemist!

09.08.2013 16:00 BC Tarvas/Rakvere SK `97-00 – EBT 75:60 (45:28) Punktiviskajad: Kert 11, Karl-Gustav 9, Richard 8, Kenert 8, Marcus 6, Raiko 6, Tristan 6, Mehis 6, Priit 5, Marko 3, Jan-Erik 2, Kevin 2, Artur 2

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele