Spordikooli kasvandikud mängisid teistkordselt St Petersburg Kalinskaya meeskonnaga

BC Tarvas/Rakvere SK 2000 a.s. poiste meeskond mängis täna teistkordselt Vinnis laagerdava St Petersburg Kalinskaya meeskonnaga. Kuigi täna ei mänginud mõned poisid, kes said nädalavahetusel NG Mini Cupil oma mänguminutid kätte, oli kogu kohtumine Neevalinna meeskonna vastu tasavägine ning vastastel end oma võidus kindlana tunda ei lastud.

1. veerandaja lõpuks said väikese edumaa vastasmeeskonna pallurid 12:17, kuid see mängiti meie poiste poolt poolajavileks tagasi ja olime tol momendil taga vaid 2 punktiga 31:33. Teine poolaeg kulges vastastikuste mini vahespurtidega, kui kord sai vastasmeeskond edu suuremaks ning järgmisel momendil mängisime end taas mängu. Kuid viigiseisu ega juhtpositsiooni haaramiseni me enam ei jõudnud ja kaotasime mängu lõppresultaadiga 58:67.

26.08 16:00 BC Tarvas/Rakvere SK – St Petersburg Kalinskaya 58:67 (poolaeg 31:33) Punktiviskajad: Marcus 13, Remi 11, Gervin 8, Rainis 8, Hanti 8, Arvan 5, Karl 4

Suured tänud kõigile, kes aitasid meid transpordiga ning käisid meile kohapeal kaasa elamas!

<- Tagasi eelmisele lehele