Nädalavahetusel toimub Rakveres III Spadematron Cup

III Spadematron CupNoored kuni 13-aastased korvpallurid kogunevad eesootaval nädalavahetusel taas Rakverre, et välja selgitada III Spadematron Cup korvpalliturniiri võitja. Rakvere Spordikool korraldab 20.-22. septembrini Rakveres Rakvere Spordihallis III Spadematron Cup-nimelise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri 2000. a ja hiljem sündinud poistele.

Turniiril osaleb kokku 8 meeskonda, kelle seas on meeskondi nii Eestist kui ka piiri tagant. Peale BC Tarvas/Rakvere SK võistkonna on turniirile osalema tulemas Eestist Keila KK, Rapla KK ja KK Paulus. Välismaistest võistkondadest pakuvad kohalikele meeskondadele konkurentsi Lahti Namika ning Kotka KTP I ja II meeskond Soomest ja Šarunas Marciulionis BA Leedust.

Turniiri üks peamisi eesmärke on pakkuda osalema saabuvatele meeskondadele võimalust saada mängupraktikat enne peatselt algavat uut korvpallihooaega. Kindlasti on turniiri korraldamise puhul oluline ka spordikooli kasvandikele pakkuda võimalust mängida peale Eesti võistkondade ka välismaa meeskondade vastu.

Rakvere Spordihalli kahel korvpalliväljakul tehakse mängudega algust reedel kell 12.30, laupäeval kell 11.00 ning pühapäeval kell 10.00. Turniiri ametlik lõpetamine toimub pühapäeval, 22. septembril, kell 13.00 Rakvere Spordihallis.

III Spadematron Cup korraldajad soovivad tänada turniiri toetajaid, kes annavad omapoolse panuse turniiri toimuma saamisesse ning nendeks on: Spadematron OÜ, Eswire OÜ, EG Ehitus AS, Aqva Hotel & Spa, Later GR AS, Liliina OÜ, Uus Maa Kinnisvarabüroo Virumaa OÜ, Rakvere linn, Rakvere Spordikeskus.

Turniiri kohta on võimalik leida rohkem informatsiooni Rakvere korvpallinoorte veebilehelt www.rakverekorvpall.ee.

BC Tarvas/Rakvere SK meeskonna mängud alagrupiturniiril:
20.09 12:30 BC Tarvas/Rakvere SK – Rapla KK
20.09 15:10 BC Tarvas/Rakvere SK – Kotka KTP I
21.09 12:30 BC Tarvas/Rakvere SK – KK Paulus

Peatse kohtumiseni mängusaalis!

<- Tagasi eelmisele lehele