BC Tarvas/Rakvere SK noormängija asus mängima Soome meisterklubisse

Artur Arhangelski uue koduklubi vormis 2009/2010 hooajast BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnas mänginud 1997. aastal sündinud Artur Arhangelski siirdus 2013/2014 korvpallihooajaks mängima Soome. Tema uueks koduklubiks saab käesolevaks hooaks Soome 2012/2013 hooaja meeste klassi meisterklubi Nilan Bisons. Lisaks Nilan Bisonsi eest Soome meistriliigas mängimisele hakkab Artur mängima ka Soome Korvpallimeistrivõistlusi poiste A-vanuseklassis Ura Basketi meeskonna eest.

Artur Arhangelski on esindanud Eesti noorte rahvuskoondist U14 vanuseklassis. BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnas mängitud hooaegade vältel olid tema treeneriteks Tõnis ja Madis Putko.

Soovime Arturile kordaminekuid, edukaid sooritusi ning edu uueks korvpallihooajaks!

<- Tagasi eelmisele lehele