BC Tarvas/Rakvere SK mängijad esindavad Eesti U14 ja U18 koondist

BC Tarvas/Rakvere SK mängijad on esindatud talvisel koolivaheajal Eesti U14, U15 ja U18 korvpallikoondiste tegemistes. 28.-30.12 Tallinnas Kristiine Pallimängude Majas toimunud Eesti U14 korvpallikoondise treeningkogunemisel osalesid BC Tarvase järelkasvu meeskonnast Erik Kaasik, Erki Kuhi, Gervin Põld ja Marcus Merimaa. Päev varem samas kohas toimunud U14 talendilaagris osalesid veel mitmed BC Tarvas/Rakvere SK noormängijad. Eesti U14 koondist said esindama käesoleval nädalavahetusel toimuvateks mängudeks Rootsi meeskonnaga Erik Kaasik, Erki Kuhi ja Marcus Merimaa.

Samal ajal Killingi-Nõmmel toimunud Eesti U15 treeningkogunemisel olid oma oskusi näitama kutsutud Karl-Gustav Kello ja Hendry Hengelbrecht BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnast. Eesti U15 noortekoondise nimekirja seekord kumbki treeningkogunemisel käinutest kahjuks ei mahtunud.

27.-30.12 Tallinnas Audentese Spordikompleksis toimunud Eesti U18 koondise laagris osales endine BC Tarvas/Rakvere SK mängija Artur Arhangelski, kes käesoleval hooajal mängib Soome eelmise hooaja meisterklubi Nilan Bisonsi noortemeeskonnas. Artur Arhangelski osaleb käesoleval nädalavahetusel Eesti U18 koondise koosseisus traditsionaalsel Baltic Sea Basketball Cupil Audentese Spordihallis, mille ajakava näete SIIT.

Soovime kõigile Eesti koondist esindavatele BC Tarvas/Rakvere SK noormängijatele edu eesootavates kohtumistes!

<- Tagasi eelmisele lehele