B-vanuseklassi Eesti Meistrivõistluste esiliiga Final Four toimub Rakveres

BC Tarvas/Rakvere SK B-vanuseklassi teine meeskond jõudis Eesti Meistrivõistluste esiliigas Final Fouri ehk nelja parema meeskonna hulka. Selle võistluse nelja parema meeskonna osavõtul peetav Final Four turniir toimub BC Tarvas/Rakvere SK meeskonna korraldamisel 15.  märtsil Rakveres Rahu Hallis.

BC Tarvas/Rakvere SK meeskond sai täna teada ka oma poolfinaali vastase ning selleks on Haabersti SK meeskond. Teise finaalipääseja selgitavad välja Salva/Rock ja BC Kalev/Fennster meeskonnad.

BC Tarvas/Rakvere SK meeskonna poolfinaalkohtumine algab laupäeval, 15. märtsil, kell 11:00 Rakveres Rahu Hallis. Teine poolfinaalmäng algab samas koha kell 12:30. Sama päeva õhtul kell 15:00 mängitakse välja Final Fouri 3. koht ning kahe parema meeskonna osavõtul peetav finaalkohtumine vilistatakse alanuks kell 16:30.

Kaks Final Four`i parimat meeskonda pääsevad edasi Eesti Meistrivõistluste eliitseltskonda ning jätkavad Eesti Meistrivõistluste eliidis kõrgete kohtade poole püüdlemist!

Kõik saali omadele kaasa elama ning Rakveres peetavast Final Four turniirist osa saama!

<- Tagasi eelmisele lehele