C1-vanuseklassi poisid lõpetasid Eesti Meistrivõistlused 5. kohaga

BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi meeskond mängis Eesti Meistrivõistluste veerandfinaali otsustava, 3. kohtumise, teisipäeval algusega kell 18:30 Rakvere Spordihallis, kus kohtuti BC Kalev/Viasat meeskonnaga. Kohtumine kaotati lõppkokkuvõttes Tallinna meeskonnale suurelt 60:97 ning pääse käesoleval nädalavahetusel Pärnus toimuvale Final Four turniirile jäi lunastama.

Mängu alguses haarasid kohe initsiatiivi oma innuka ja agressiivse mänguga külalismeeskonna pallurid, kes võitsid 1. veerandaja 20:15. Kuigi 2. veerandajal oli meil mitmeid võimalusi ennast mängu tagasi mängida, siis mitmed ebaõnnestumised enda rünnakul ning vastaste hea ründetegevus aitasid vastased veerandaja võiduni 26:13. Poolajapausile mindi BC Kalev/Viasat meeskonna eduseisul 46:28.

Ka puhkepausilt tulek ei toonud mängu süžeesse suuremaid muudatusi ning vahe 3. perioodi lõpuks kasvas veelgi, mis andis vastasmeeskonnale enne viimast perioodi turvalise edu 72:45. Viimane veerandaeg oli juba mängulõppseisu vormistamine ning mänguaja lõppedes olid tablool tallinlaste võidunumbrid 97:60.

BC Tarvas/Rakvere SK C1-vanuseklassi meeskond lõpetas 2013/2014 Eesti Meistrivõistluste hooaja lõppkokkuvõttes 5. kohaga.

BC Tarvas/Rakvere SK c1-vanuseklassi meeskond mängis 2013/2014 hooajal järgmises koosseisus:
Marcus Merimaa
Erik Kaasik
Erki Kuhi
Gervin Põld
Rainis Naur
Arvan Johhannes Lippasaar
Marek Anton
Hanti Sep
Remi Ott
Mehis Meltsa
Raido Oolma
Aaron Kiik
Karl Lugenberg
Peatreener: Madis Putko
Treener: Tõnis Putko

06.05 18:30 BC Tarvas/Rakvere SK – BC Kalev/Viasat 60:97 (15:20; 13:26; 17:26; 13:25)
Punktiviskajad: Marcus 32 (teenis 17 vv-t), Erik 13, Mehis 11, Rainis 2, Arvan 2

Suured tänud kõigile, kes meid on läbi hooaja toetanud ning meie tegemistele kaasa aidanud!

<- Tagasi eelmisele lehele