IV Spadematron Cup, 2. mängudepäev

Pühapäevani Vinni Spordikompleksis toimuv IV Spadematron Cup jätkub laupäeva hommikul viimaste alagrupikohtumiste ning pärastlõunal juba poolfinaalidega, kus selgitatakse omavahelised paarid pühapäevasteks kohamängudeks. A-alagrupi liidrina läheb tänasele päevala vastu Audentese SK meeskond, kes on kogunud 2 võitu. B-alagrupis on näidanud kahte võidukat esitust ainult Masu Basketi meeskond. Alagrupist teisena 1.-4- koha mängudele edasipääsejad selgitatakse välja alles täna hommikustes viimastes alagrupikohtumistes. Ülejäänud meeskonnad jätkavad mänge 5.-8. kohtadele.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna viimane alagrupikohtumine algab laupäeval 09:30, kui minnakse vastamisi Audentese SK meeskonnaga. BC Tarvas/Rakvere SK II meeskond alustab oma teist mängudepäeva kohtumisega Masu Basketi vastu ning selle kohtumise algusajaks on märgitud 13:15.

IV Spadematron Cupi ajakava, tulemusi ning turniiritabelit saate näha klõpsates SIIA!

Kõik Vinni Spordikompleksi rahvusvahelist noortekorvpalli vaatama!

<- Tagasi eelmisele lehele