IV Spadematron Cup, 3. mängudepäev

Kätte on jõudnud IV Spadematron Cupi kolmas ning ühtlasi ka viimane mängudepäev, kus selgitatakse välja IV Spadematron Cupi lõplik paremisjärjestus. Finaaliheitluses lähevad vastamisi Audentese SK meeskond Eestist ning Masu Basketi võistkond Soomest. Finaalkohtumine algab kell 11:30 esialgu ajakavas planeeritud 12:45 asemel, kuna Soome võistkond ei pruugiks jõuda õigeks ajaks laeva peale.

Pronksimäng saab alguse 12:45 ning seal on omavahel vastamisi Vilnius Visu Kartu Leedust ning teine Soome klubi Kotka KTP. 5.-8. kohtade paremusjärjestuse selgitavad välja BC Tarvas/Rakvere SK I ja II meeskond, RSK sPORTKUNDA ning Keila KK. BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna turniiri viimane mäng saab avavile kell 09:00, kui kohtutakse Keila KK võistkonnaga. Kodumaakonna tiimi RSK sPORTKUNDA võtavad BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna pallurid vastu kell 10:15 algavas mängus.

IV Spadematron Cupi ajakava, tulemusi ning turniiritabelit saate näha klõpsates SIIA!

Kõik Vinni Spordikompleksi otsustavatele kohamängudele kaasa elama!

<- Tagasi eelmisele lehele