IV Spadematron Cupi võitis Masu Basketi meeskond

Pühapäeval lõppes Vinni Spordikompleksis 3 päeva 3 riigist pärit 8 meeskonna osavõtul kestnud rahvusvaheline noorte korvpalliturniir IV Spadematron Cup, mis seekord oli mõeldud 1999 a.s. poistele. IV Spadematron Cupi 1. koha peale mängisid täna Audentese SK Eestist ja Masu Basket Soomest. Mõlemad meeskonnad olid oma teekonnal finaali alistanud kõik vastased ning otsustavas esikohamängus kohtusid kaks turniiril seni kaotuseta olnud meeskonda. IV Spadematron Cupi esikohakarika viis endaga ühes üle Soome Lahe Masu Basketi meeskond, kes otsustavas finaallahingus oli üle Audentese SK meeskonnast resultaadiga 76:49.

Pronksmedalite omanike väljaselgitamine jäi tõelises põnevuskohtumises viimaste lõpuhetkede peale, kus kindlamaid lahendusi suutsid näidata Leedust pärit Vilniuse Visu Kartu meeskonna pallurid ning võtsid ühtlasi tänu sellele võidu Kotka KTP meeskonna vastu tulemusega 59:52.

Varasemalt toimunud 5.-8. koha mängudes olid vastamisi BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond ning Keila KK ja BC Tarvas/Rakvere SK II tiim ning RSK sPORTKUNDA. Spordikooli esindusmeeskond suutsid Keila Korvpallikooli kasvandike vastu oma paremuse maksma panna lõppskooriga 65:55. BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonna mäng RSK sPRORTKUNDA satsi vastu oli täna selline, et kahjuks sellest võiduks ei piisanud ning tuli alla vanduda skooriga 34:48.

IV Spadematron Cupi ajalukku läheb 5.-8. kohtade paremusjärjestus kirja selliselt, et BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond saavutas 5. koha, RSK sPORTKUNDA 6.-nda, Keila KK 7.-nda ning BC Tarvas/Rakvere SK II võistkond 8.-nda koha.

IV Spadematron Cupi turniiri kõikide mängude tulemustega saate tutvuda klõpsates SIIA!

IV Spadematron Cupi lõplik paremisjärjestus nägi välja järgmine:
1. Masu Basket
2. Audentese SK
3. Vilnius Visu Kartu
4. Kotka KTP
5. BC Tarvas/Rakvere SK I
6. RSK sPORTKUNDA
7. Keila KK
8. BC Tarvas/Rakvere SK II

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond mängis IV Spadematron Cupil järmises koosseisus: Marcus Merimaa, Erik Kaasik, Erki Kuhi, Gervin Põld, Hendry Engelbrecht, Kristjan Kruusimaa, Karl-Leo Part, Karl-Gustav Kello, Mehis Meltsa ja Tristan Frederik Murumägi. Meeskonna treenerina oli ametis Madis Putko.

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskond mängis käesoleval võistlusel järgmises koosseisus: Jan-Erik Kalmus, Kevin Põldver, Rainis Naur, Marek Anton, Timo Tubli, Germo Veide, Tanner Tõld, Eduard Rettel, Margus Pärnamets, Karl-Leo Part, Gervin Põld ja Hanti Sep. Treenerina juhendas poisse Tõnis Putko.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna parimaks mängijaks valiti IV Spadematron Cupil Marcus Merimaa ning BC Tarvas/Rakvere SK II meeskonnast Rainis Naur.

IV Spadematron Cupi korraldajad soovivad siinkohal tänada toetajaid tänu kelle toetusele sai 3 päeva Vinni Spordikompleksis vältanud turniir toimuma: Spadematron OÜ, EG Ehitus AS, Later GR AS, Eswire OÜ ja Uus Maa Kinnisvarabüroo. Tänusõnad ka Vinni Spordikompleksi esindajatele ladusa, hästi organiseeritud ning meeldiva koostöö eest!

Suured tänud veelkord kõigile, kes käisid meile kaasa elamas ning toetamas ja kõigile neile, kes andsid omapoolse panuse ja abi selle turniiri toimumise heaks!

<- Tagasi eelmisele lehele