V Spadematron Cup – 2. mängudepäev

Vinni Spordikompleksis reedest pühapäevani vältav 2005-2006 a.s. poistele mõeldud V Spadematron Cup jätkkub 2. mängudepäeva mängudega, millega tehakse algust kell 10:00, kui vastamisi lähevad korvpalliväljakul Tiit Soku KK ja KK Rae Koss/Rae SK meeskonnad. Turniiri 1. päeva suutis puhasta paberitega läbida peale korraldajaklubi BC Tarvas/Rakvere SK veel ka Salva/Rock I meeskond. Samad meeskonnad lähevad täna omavahel palliplatsil vastamisi kell 12:20. 1 võidu ja 1 kaotusega suutsid läbida turniiri avapäeva Tiit Soku KK ja KK Rae Koss/Rae SK, kes 2. mängudepäeva avamängus omavahel vastakuti lähevad. Oma turniiri 1. võitu lähevad tänasest turniiripäevast püüdma Viru-Nigula Hundisdja Salva/Rock II meeskonnad.

V Spadematron Cupi mängude ajakava, tulemused ning täidetud turniiritabel on leitavad klõpsates SIIA.

V Spadematron Cupi 2. mängudepäeva mängugraafik on järgmine: 
10:00    KK Rae Koss/Rae SK vs Tiit Soku KK
11:10     Viru-Nigula Hundid vs Tartu Salva/Rock II
12:20     BC Tarvas/Rakvere SK vs Tartu Salva/Rock I
13:30     KK Rae Koss/Rae SK vs Viru-Nigula Hundid
14:40     BC Tarvas/Rakvere SK vs Tartu Salva/Rock II
15:50     Tiit Soku KK vs Tartu Salva/Rock I

Tulge kõik kindlasti omasid toetama ning neile kaasa elama!

<- Tagasi eelmisele lehele