V Spadematron Cup – 3. mängudepäev

13.-15. märtsini Vinni Spordikompleksis 2005-2006 a.s. poistele korraldatava V Spadematron Cupi lõplik paremusjärjestus selgitatakse välja turniiri 3. mängudepäeval, mil mängudega tehakse algust kell 10:00. Turniiri viimase päeva avamängus lähevad vastamisi Viru-Nigula Hundid ja Tiit Soku KK. Pärast seda mängivad omavahel Salva/Rock I ja II meeskond ning V Spadematron Cupi lõpetavas pallilahingus võtavad üksteiselt mõõtu BC Tarvas/Rakvere SK ja KK Rae Koss/Rae SK meeskonnad. Autasustamine algab kell 13:30.

Turniiri 2 esimese päeva järel jätkab ainsana täiseduga korraldajaklubi BC Tarvas/Rakvere SK esindus, kes on suutnud võita kõik 4 seni peetud kohtumist. Ühtlasi on BC Tarvas/Rakvere SK meeskond juba kindlusanud endale ka V Spadematron Cupi nimelise turniiri esikoha hoolimata viimase kohtumise lõpptulemusest. BC Tarvase noortemeeskonna järel on 3 võidu ja 1 kaotusega Tiit Soku KK meeskond. 2 võitu ja 2 kaotust on nii Viru-Nigula Huntide kui ka Salva/Rock I meeskonnal. KK Rae Koss/Rae SK meeskond on saanud kirja senise turniiri jooksul 1 võidu ja 3 kaotust. Võiduarve on veel avamata Salva/Rocki duubelmeeskonnal.

V Spadematron Cupi mängude ajakava, tulemused ning täidetud turniiritabel on leitavad klõpsates SIIA.

V Spadematron Cupi 3. mängudepäeva mängugraafik on järgmine: 
10:00    Viru-Nigula Hundid vs Tiit Soku KK
11:10     Tartu Salva/Rock I vs Tartu Salva/Rock II
12:20     BC Tarvas/Rakvere SK vs KK Rae Koss/Rae SK
13:30     Autasustamine

Tulge kõik kindlasti omasid toetama ning neile kaasa elama!

<- Tagasi eelmisele lehele