V Spadematron Cupi võitis BC Tarvas/Rakvere SK meeskond

BC Tarvas/Rakvere SK meeskond korraldas 13.-15. märtsini Vinni Spordikompleksis 2005-2006 a.s. poistele V Spadematron Cupi nimelise korvpalliturniiri, kus osales kokku 6 meeskonda. Lisaks korraldajaklubi BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnale osalesid seekordsel mõõduvõtul veel Salva/Rock I ja II, Tiit Soku KK, KK Rae Koss/Rae SK ja Viru-Nigula Hundid.

V Spadematron Cupi võitjakarika jättis koju BC Tarvas/Rakvere SK meeskond, kes suutis ainsa meeskonnana võita turniiri jooksul kõik 5 kohtumist. BC Tarvase noortemeeskonna järel sai 2. koha Tiit Soku KK, kes saavutas 4 võitu ning oma ainsa kaotuse pidi vastu võtma just BC Tarvas/Rakvere SK meeskonna käest. Pronksmedalid pandi kaela Salva/Rock I võistkonna mängijatele ja treeneritele. Salva/Rocki I meeskond kogus 3 võitu ja 2 kaotust. Väärt 4. koha viis endaga Viru-Nigulasse Viru-Nigula Huntide meeskond, kes sai kirja võidupunktid kahest kohtumisest ning pidi tunnistama 3 meeskonna paremust. 5. kohale platseerus KK Rae Koss/Rae SK tiim, kes oli ühes mängus võidukas ning 4 kohtumist lõppes vastaste paremusega. Turniiril jäi 6. kohale Salva/Rock II meeskond, kelle noored pallurid näitasid väga võitluslikku ja hingestatud mängu ning mitmes kohtumises osutasid oponentidele visa vastupanu.

V Spadematron Cupi lõplik paremusjärjestus nägi välja järgmine:
1. BC Tarvas/Rakvere SK
2. Tiit Soku KK
3. Salva/Rock I
4. Viru-Nigula Hundid
5.  KK Rae Koss/Rae SK
6. Salva/Rock II,

BC Tarvas/Rakvere SK meeskond mängis V Spadematron Cupi järgmises koosseisus:
Kristjan Sula
Rasmus Lille
Martin Rossmann
Kevin Kollamaa
Gregor Lepp
Arden Joosep Lippasaar
Teiren Tõld
Kevin Pärn
Karl-Heindrich Sankovski
Marten Pere
Markus Harend
Rasmus Floren 
Peatreener: Madis Putko
Treener: Tõnis Putko.

BC Tarvas/Rakvere SK meeskonna parimaks mängijaks ehk MVP-ks nimetati Arden Joosep Lippasaar ning turniiri parimaks mängijaks ehk MVP-ks valiti Teiren Tõld.

V Spadematron Cupi mängude tulemuste ja turniiritabeliga on võimalik tutvuda klikkides SIIA.

V Spadematron Cupi korraldamist toetasid Spadematron OÜ, Later GR AS ja Würth AS.

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas ning meid nende päevade jooksul toetamas!

<- Tagasi eelmisele lehele