U16 vanuseklassi esimene meeskond edenes veerandfinaali

BC Tarvas/Rakvere SK U16 vanuseklassi esimene meeskond kohtus täna Eesti Meistrivõistluste 1/8 finaali teises kohtumises kell 18:45 Rakvere Spordihallis KK Pauluse meeskonnaga, kelle vastu suudeti võtta võit tulemusega 86:64. Kuna eelmise kohtumise kallutasid enda kasuks samuti rakverlased, siis 1/8 finaaliseeria võiduga 2:0 jõudis Eesti Meistrivõistluste veerandfinaali BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond. Veerandfinaalis kohtutakse teise Virumaa meeskonnaga – VPK-ga. Veerandfinaalseeria mängitakse samuti 2 võiduni ning nende meeskondade omavaheliste mängude täpsem ajakava selgub lähipäevil ja avaldame selle esimesel võimalusel kodulehel.

Tänane kohtumine Pärnust külla sõitnud meeskonna vastu algas kodumeeskonna agressiivse ja tiheda kaitsega tänu millele suudeti 1. veerandaeg võita tulemusega 30:13. 2. perioodi alguses kasvas vahe juba isegi 21-punktiliseks, kuid vastased hakkasid seda tasapisi väiksemaks mängima. Selle mänguaja võitsid vastased 18:9 ning olid poolajaks taga 39:31.

Teise poolaja algus kulges samuti paremini vastasmeeskonna jaoks, kes suutis 8-punktilise vahe tasa mängida ja veerandaja keskel ka 4-punktilisse eduseisu jõuda. Nädalavahetusel Tallinnas peetud turniirist väsinud väljakuperemehed aga suutsid end taas kokku võtta ja asusid oma liidripositsiooni taastama. Lõppkokkuvõttes kaotasime selle perioodi vaid 1-punktiga 17:18 ning olime enne otsustavat veerandaega ees 56:49. Mängu viimasel neljandikul näitasid kindlamat ja organiseeritumat mängu kodumeeskonna mängijad, kes selle mänguneljandiku võitsid 30:15 ja seega ka kogu kohtumise 86:64.

13.04 18:45 BC Tarvas/Rakvere SK I – KK Paulus 88:64 (30:13; 9:18; 17:18; 30:15)
Punktiviskajad: Marcus 23, Karl-Gustav 18, Tristan Frederik 17, Erki 10, Erik 9, Hendry 7, Kristjan 2

Suured tänud kõigile, kes käisid meile täna kaasa elamas ning meid toetamas!

<- Tagasi eelmisele lehele