BC Tarvas/Rakvere SK mikroliiga meeskond osaleb finaalturniiril

BC Tarvas/Rakvere SK 2005. a ja hiljem sündinud poiste meeskond suutis ennast mängida Eesti Meistrivõistluste mikroliiga finaalturniirile, mis toimub pühapäeval, 17. mail, algusega kell 10:00 Viimsi Kooli spordikompleksis. Mikroliiga finaalturniirile pääses kokku 8 meeskonda ning peale BC Tarvas/Rakvere SK võistkonna osalevad veel seal Tiit Soku KK I, KK Viimsi Valge, Keila KK I, SK Rim/Tabasalu PK I, Salva/Rock I, Kohila SK ja Tartu Palliklubi I.

BC Tarvas/Rakvere SK meeskond kohtub kell 11:15 algavas veerandfinaalkohtumises Tartu Palliklubi I meeskonnaga. Kokku on igal meeskonnal finaalturniiril 3 mängu ning mikroliiga võitja selgitatakse välja juba pühapäeva õhtuks. Veerandfinaalide võitjad jätkavad poolfinaalides ning seejärel kohamängudel võistemist kohtadele 1-4 ning kaotajad selgitavad omavahelistes poolfinaalides ja kohamatšides välja paremusjärjestuse kohtadele 5-8.

Kõik saali omasid toetama ning neile kaasa elama!

<- Tagasi eelmisele lehele