BC Tarvas/Rakvere SK noortemeeskondadel käis trennis külas Brandis Raley-Ross

Täna toimusid BC Tarvas/Rakvere SK noortemeeskondade treeningud sellel hooajal BC Tarvase rivistuses mänginud tagamängija Brandis Raley-Rossi osavõtul, kes näitas poistele ette huvitavaid ja arendavaid treeningharjutusi, viis läbi nendega mitmesuguseid mänge ja rääkis oma korvpalluriteest. Brandis Raley-Rossil on Ameerikas oma treeningsüsteem, kus treenivad väga paljud noored korvpallipoisid ning täna avanes BC Tarvas/Rakvere SK noortemeeskondade palluritel suurepärane võimalus tema näpunäidete järgi ja juhendamisel treenida.

Pilte tänastest BC Tarvas/Rakvere SK noortemeeskondade treeningutest koos Brandis Raley-Rossiga saate vaadata klõpsates SIIA.

Suured tänud Brandis Raley-Rossile, kes leidis veel enne USA-sse tagasiminekut aega osaleda BC Tarvas/Rakvere SK noortemeeskondade treeningutel.

<- Tagasi eelmisele lehele