2005 ja 2006 a.s. poiste meeskonnad osalevad Salva Basket Cup 2015 turniiril

Käesoleval nädalavahetusel, 23.-24. maini, toimub Salva/Rocki korvpalliklubi eestvedamisel Salva Basket Cup 2015-nimeline korvpalliturniir 2005 ja 2006 a.s. poistele, kus mõlemas vanuseklassis on võistlustulle minemas ka BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnad.

2005 a.s. poiste vanuseklassis osaleb kokku 5 meeskonda, kus lisaks BC Tarvas/Rakvere SK meeskonnale on võistlusteks üles antud Salva/Rock I ja II, Sigulda ning IM Sports meeskonnad. Turniiri käigus mängivad kõik meeskonnad omavahel läbi.

2006 a.s. poiste vanusegrupis on osalemas kokku 9 meeskonda, kelle seas BC Tarvas/Rakvere SK-le lisaks Salva/Rock I, II ja 2006 II, Viljandi SK, KK Rae Koss/Rae SK, Sigulda, Visu Kartu ja IM Sports meeskonad. Siin vanuseklassis on meeskonnad jagatud kolme 3-liikmelisse alagruppi, kus Rakvere meeskonna alagrupivastasteks on Tiit Soku KK ja Visu Kartu.

BC Tarvas/Rakvere SK meeskondade mängude ajakava on leitav klõpsates SIIA.

Mängude tulemustega saate tutvuda vajutades SIIA.

<- Tagasi eelmisele lehele