18.-20.09 toimub VI Spadematron Cup

BC Tarvas/Rakvere SK korraldab 18.-20.09 VI Spadematron Cup nimelise rahvusvahelise noorte korvpalliturniiri 2000 a ja hiljem ning 2005 a ja hiljem sündinud poistele.

2000 a ja hiljem sündinud poisid mängivad reedel ja laupäeval Rahu Hallis ning pühapäeval Rakvere Spordihallis. Kokku osaleb selles vanuseklassis 6 meeskonda. Lisaks korraldajaklubi BC Tarvas/Rakvere SK I ja II meeskonnale on osalemas veel Eestist Rapla KK, Audentese SK, Keila KK ning Leedust Vilnius Visu Kartu. Selle vanuseklassi mängudega tehakse algust reedel kell 11:00 Rahu Hallis, kui omavahel lähevad vastamisi BC Tarvas/Rakvere SK ja Audentese SK. Autasustamine toimub pühapäeval algusega kell 13:30 Rakvere Spordihallis. 

2005 a ja hiljem sündinud poiste vanuseklassi mängud toimuvad Vinni Spordikompleksis. Selles vanuseklassis lööb kaasa kokku 8 meeskonda. BC Tarvas/Rakvere SK meeskond on selles vanuseklassis samuti esindatud 2 meeskonnaga ning lisaks osalevad veel Eestist SK Rim, Paide KK7, Tiit Soku KK/SK Nord, KK Rae Koss/Rae SK ja Keila KK ning Soomest Klaukkalan NMKY. A-alagrupis mängivad BC Tarvas/Rakvere SK I, SK Rim, Paide KK7 ja Tiit Soku KK/SK Nord. B-alagruppi kuuluvad BC Tarvas/Rakvere SK II, KK Rae Koss/Rae SK, Keila KK ja Klaukkalan NMKY.

Selle vanuseklassi kohtumistega tehakse algust reedel kell 12:00, kui kohtuvad BC Tarvas/Rakvere SK I ja Paide KK7. Autasustamine toimub pühapäeval algusega kell 14:00 Vinni Spordikompleksis.

Korraldajad soovivad tänada kõiki ettevõtteid, kes on andnud omapoolse panuse turniiri toimumisse ning nendeks on: Spadematron OÜ, Later GR AS, Eswire OÜ, Uus Maa Kinnisvarabüroo Virumaa OÜ, EG Ehitus AS, Aqva Hotels OÜ, Würth AS.

Kõik saali omadele kaasa elama!

<- Tagasi eelmisele lehele